Binance Coin (BNB), Yükselişi Durmuyor! Piyasa Değeri 100 Milyar Dolar!

Binance Coin (BNB), 2021 yılının başından bu yana önemli yükselişler kaydediyor. Hem Coin Market Cap sıralamasında yerini güçlendiriyor hem de kullanıcıların gözünde güvenini artırıyor. Yine bir zirve noktası belirlemesinin ardından piyasa değeri de yükselişe geçti. BNB için tüm zamanların en yüksek piyasa değeri görüldü. Bu sayı da 100 milyar dolara tekamül ediyor.

Geçtiğimiz ekim ayına bakacak olursak, Binance Coin rakiplerinin çok gerisindeydi. Bitcoin ve diğer altcoinler sürekli değerlerini katlarken BNB'den böyle bir performans görülmüyordu. 2020'nin son günlerine kadar bu şekilde devam etti. Aslında birçok yatırımcı da bu konuda çok ümitli olmadığından dolayı BNB kendisini gösterememişti.

2021 yılına 40 dolarlık fiyatla giriş yapan Binance Coin (BNB), 4 aylık süreç içerisinde bu fiyatın çok üzerine çıktı. Bugünkü fiyat artışıyla birlikte kendisini doların üzerine atmayı başardı.

2021 yılının ilk girişinde 40 dolar olan Binance Coin, yatırımcıların dikkatini ilk olarak 8 kat artışıyla birlikte çekmeyi başarmıştı. Yeni yılın başından sonraki iki ay içerisinde 8 katlık bir artış gerçekleşti. Sürekli fiyatını kat kat arttıran bir kripto para birimi de dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

Şimdi ise Binance Coin (BNB)100 milyar dolarlık piyasa değerine ulaştı. Mayıs ayına da güzel bir başlangıç yapan BNB, ilerlemesinin önüne herhangi bir engel koymadı. Şu anda ise tüm zamanların en yüksek seviyelerinde işlem görmektedir.

Takipte Kalın!

Son dakika haberlerini anında öğrenmek için bizi takip edebilirsiniz. Twitter hesabımıza ulaşmak için lütfen linke tıklayın.