Bitcoin 6 Yıl Sonra 600.000 Dolar Olabilir Desek?

Skybridge Capital, önümüzdeki 12 ila 24 ay boyunca Bitcoin ve Ethereum`un durumu hakkında oldukça iyimser. Küresel varlık yönetimi firmasının kurucusu, dünyanın en büyük kripto para biriminin altı yıl içinde 300 bin dolara ulaşabileceğini açıklayarak yatırımcıları “sadece rahatlamaya” ve “uzun vadeli kalmaya” çağırdı.

Yatırım şirketi Skybridge Capital'in kurucusu Anthony Scaramucci, Cuma günü firmasının Bitcoin ve Ethereum için görüşünü paylaştı. Ayı sezonunun bitip bitmediğiyle ilgili bir soruyu yanıtlayarak, geçen hafta açıklanan enflasyon ve işsizlik rakamları gibi beklenenden daha iyi gelen ekonomik verilere atıfta bulundu. Skybridge kurucusu, şu açıklamayı yaptı:

"Yatırımcılara çekilmemeleri, kendi korkularıyla savaşmaları, sabırlı olmaları ve uzun vadeli işlemlerde kalmaları konusunda bir uyarıda bulunalım. Pandemi bu tahribatı yarattı. Bir miktar enflasyona neden olan ve açıkçası tedarik zincirinin bozulmasına neden olan sisteme çok para yatırdık. Ancak, çok güçlü bir ekonomi olan 2019'un dördüncü çeyreğine geri dönebiliriz. Bu muhtemelen 6 ila 12 ay uzakta."

Bitcoin Adına Çok Umutlu

Skybridge'in en büyük kripto pozisyonlarının Bitcoin ve Ethereum`da olduğunu belirterek, firmanın Solana'ya sahip olduğunu da sözlerine ekledi. Bitcoin için bakış açısını özel olarak paylaşan Scaramucci, Lightning ağının geliştirilmesini, uygulamalardaki artışı ve Bitcoin üzerindeki işlemlerin kolaylığını açıkladı. Skybridge kurucusu şunları vurguladı:

"Önümüzdeki altı yıl içinde, eğer haklıysak, Bitcoin 300.000$'a giderse, onu 20.000$ veya 60.000$'dan almış olmanızın bir önemi kalmayacak. Ve ben sadece insanları uyarıyorum, gelecek bizim ellerimizde. Düşündüğümden daha erken oluyor."

Scaramucci daha sonra , bazı kurumsal yatırımcıların önemli talebini öne sürerek, yakın zamanda bir Bitcoin için ortaklık başlatan dünyanın en büyük varlık yöneticisi Blackrock'a atıfta bulundu. Bu ayın başlarında Scaramucci, Bitcoin'in olması gereken piyasa değerinin 40 bin dolar ve Ethereum'un 2.800 dolar olarak söyledi. Mart ayında, firmasının Bitcoin'in bu yılın sonunda 100.000 dolara ve uzun vadede 500.000 dolara ulaşacağı yönündeki tahminlerini bellirtti.

Scaramucci, insanları duyguya dayalı yatırım yapmaktan caydırıyor ve yatırımcılara göndermeye çalıştığı mesajı anlamaları gerektiğini belirtiyor. Scaramucci, “En iyi 10 gün için piyasa dışındaysanız, getirinizi %7,5 gibi bir getiriden %2 getiriye düşürürsünüz. Genel borsa budur.” dedi. Scaramucci, vurgusunu yaparken, şunları kaydetti:

"Önümüzdeki 12 ila 24 ay boyunca Bitcoin, Ethereum, Solana ve Algorand için oldukça iyimser bir senaryo görüyoruz. İnsanlara şunu söylemeye çalışıyoruz, rahat olun piyasanın farkına varın.”

Telegram kanalımızı takip ederek haberlerimizden anında haberdar olabilirsiniz. Twitter hesabımız için de buraya tıklayabilirsiniz. Günün başka bir önemli haberini okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

Sorumluluk reddi: Coin-net.com’da ifade edilen görüşler herhangi bir yatırım tavsiyesi değildir. Yatırımcılar, Bitcoin, kripto para birimi veya dijital varlıklara herhangi bir yüksek riskli yatırım yapmadan önce gerekli özeni göstermelidir. Transferlerinizin ve alım satımlarınızın kendi sorumluluğunuzda olduğunu ve uğrayabileceğiniz zararların sizin sorumluluğunuzda olduğunu lütfen unutmayın. Coin-net, herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını tavsiye etmez, Coin-net bir yatırım danışmanı değildir.