BitMEX Genişleme Planlarını Onaylıyor!

Kripto para borsası BitMEX, daha önceki duyuruları ile beraber kendisini spot, komisyonculuk, velayet, bilgi ürünleri ve akademi segmentlerine genişleteceğini duyurmuştu. Şirket aynı zamanda ek olarak bir dizi lisans yetki alanına da göz atıyor. Atılacak olan adımların duyurusu Alexander Höptner(100x Grup İcra Kurulu Başkanı) tarafından yapıldı.

Bu yıl BitMEX'e katıl, çok özel bir görevle görevlendirildim, dönüşümümüzü türevlerin ötesinde daha büyük bir şeye yönlendir. "

Alexander Höptner

Höptner, Alman finans kurumu Börse Stuttgart'ın ardından Ocak ayında göreve başlamıştı. Planları arasında “müşteri tabanını artırmak ve yeni müşteriler kazanmak için bu ürün evrenini daha sade ürünlere genişletmek” var. Şeklinde açıklamada bulunmuştu. Sonrasında;

kısa tarihimiz boyunca inanılmaz başarılar yaşadık. Ancak kripto ortamı son birkaç yılda hızla gelişti ve BitMEX 'in stratejik bir değişim yapma zamanı geldi

Höptner 

Şeklinde açıklamada bulundu. Ayrıca, "İlerleyen gelişmeler doğrultusunda spot ticareti etkinleştirmek için "BitMEX, kullanıcılara kripto varlıkları alıp satmanın bir yolunu sağlamak için küresel olarak tam hizmet spot yetenekleri başlatacak" şeklinde açıklamada bulundu.

Müşterilerimize uçtan uca müdür, acente ve ticaret hizmetleri sunmak için lisanslı bir aracı kurum kuracağız. Platform ayrıca "müşterilerimiz için tamamen lisanslı ve tescilli bir varlık saklama çözümü başlatmayı" hedefliyor. Son olarak, kripto topluluğu için ölçeklenebilir ve güvenilir bilgi ürünleri adına bilgi ürünleri bölümü ile çalışmalar yapılacaktır. Ayrıca dijital varlıkların eğitimi üzerine çalışamalar yürüteceği belirtiliyor.

Güncel haberler ve sıcak gelişmeler için sosyal medya hesaplarımızdan takipte kalabilirsiniz.

TwitterFacebook.

İngiltere Kripto ve Blockchain Konularında Yeni Kurallar Yayımladı

Thodex’in Kurucusu Faruk Fatih Özer Havalimanından Ayrılırken Görüntülendi