BNB 641 Dolar ile ATH ‘sini Kayıt Etti, Önemli Seviyeler:

Binance borsasının kripto para birimi Binance Coin(BNB), bu senenin en kazançlı kripto paraları arasında yerini alıyor. Genel tabloya bakacak olursak, BNB Şubat ayının ortalarında yaptığı 350 dolar ATH 'sinden bu yana geçen sürede kendini ikiye katlamış durumda. Kazandığı ivme aynı zamanda lider kripto paralarla arasındaki farkı kapatmasına yardımcı oldu. Bugün Binance Coin 'in yeni ATH 'sine ve grafiğine göz atacak olursak, boğa yanlı hareketlerin devam ettiğini gözlemleyebiliriz. Ek olarak BNB piyasa döngüsünü genel olarak % 5000'in üzerine yükselterek patlama yaşadı. BSC (Binance Smart Chain), geri adım atmayı reddettiği için BNB'ye birçok fayda sağladı ve ayıların fiyatın kontrolünü ele geçiremediğini gösterdi.

Binance Coin Önemli Destek ve Direnç Bölgeleri

Binance Coin(BNB) ATH

Yukarıda ki grafikte de görüldüğü üzere BNB 640 dolar civarında bir direnç bölgesi belirledi. Kayıt edilen yani BNB ATH 'sinin kırılarak ve bu bölgesinin üzerinde zaman geçirerek ilerlemesi önemli. Kısa zaman önce gösterdiği şaşırtıcı performansı tekrar göstermesi adına bu bölge net bir şekilde kırılmalı ve yeni bölgede tutunmalıdır. Eğer bu bölgede kalıcı almayı başarabilirse, yeni hedefler 707 ve 772 dolar alacak şekilde 1,000 dolara giderek dahada yaklaşılacak.

Destek olarak yukarıdaki boğa senaryoları gerçekleşmez ve aşağı yönlü hareketlerin devamı gelir ise 597 en güçlü destek bölgelerinden ilki olarak çalışacak. Sonrasında 526 ve 550 dolar bölgeleri daha hareketin devamında görülebilir.

Teknik göstergeler ise MACD(Hareketli Ortalamaların Uyumu/Uyumsuzluğu), geçen hafta yatay hareket ediyordu. Yazının yazıldığı sıralarda yükseliş sinyalleri gösteriyor. RSI'da benzer sinyallere sahip. Hedef aralığa yönelik başka bir yükseliş eğilimini teyit etmek için RSI'ın 70 seviyesini kırması gerekiyor.

Son olarak Binance Coin 'in ATH 'si ile beraber dalgalı bir dönemde olduğunu söyleyebiliriz. Kırılması gereken ilk direnç bölgesi 640 dolar, aşağı yönlü harekette 597 dolar desteği bizi bekliyor olacak.

Sıcak gelişmeler için sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz:

TwitterFacebook.

Coinbase Borsası, Tarihindeki En Büyük Kazancı Açıkladı

5.000 Bin Dolara Yakın MEGA PRCY Coin Airdrop Ödüllerini Kaçırmayın!

Sorumluluk reddi: Coin-net.com’da ifade edilen görüşler herhangi bir yatırım tavsiyesi değildir. Yatırımcılar, Bitcoin, kripto para birimi veya dijital varlıklara herhangi bir yüksek riskli yatırım yapmadan önce gerekli özeni göstermelidir. Transferlerinizin ve alım satımlarınızın kendi sorumluluğunuzda olduğunu ve uğrayabileceğiniz zararların sizin sorumluluğunuzda olduğunu lütfen unutmayın. Coin-net, herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını tavsiye etmez, Coin-net bir yatırım danışmanı değildir.