Cardano, Afrika’da İkinci Kez Büyük Ortaklık İmzaladı

Cardano, Afrika bölgesinde genişleme politikasını uygulamaya devam ediyor. IOHK ve World Mobile, Cardano'nun blockchain teknolojisini kullanarak Tanzanya topluluğuna hitap edecek. Teknoloji kullanılmaya başlandıktan sonra Tanzanya'da yaşayan kitle; dijital kimlikler, mobil internet bağlantısı ve finansal kabullerde Cardano'yla yapılan anlaşmadan faydalanabilecekler.

Tanzanya, Cardano Teknolojisinden Yararlanacak

1,3 milyar kişilik nüfusuyla Afrika ciddi bir internet bağlantı sorunu yaşıyor. Yaklaşık 700 milyon kişinin de hiçbir şekilde internet bağlantısı yok. Ayrıca bu durum diğer sektörleri de ciddi bir şekilde etkilemektedir. Küresel bağlantıdan yoksun olduklarından dolayı eğitim, sağlık ve mobil konularda da geri kalıyorlar. Böyle bir durum içerisinde Cardano teknolojisi ikinci kez büyük bir anlaşma imzalayarak teknolojiyi tüm dünyaya yaymayı planlıyor. Input Output ve World Mobile Group, Cardano 'nun blok zinciri aracılığıyla Tanzanya'daki sosyal, dijital ve finansal hizmetlere daha iyi erişim sağlamayı amaçlayan bir ortaklık ortaya koydu. World Mobile CEO'su Micky Watkins, IOHK'dan ortaklarıyla birlikte proje hakkında bir açıklamada bulundu:

"World Mobile sahiplik, yönetim ve kimlik uygulamalarını kullanıcı adına güçlendirmek; bu erişimi daha sürdürülebilir bir hale getirmek ve erişilebilir kılmak için çalışmak; insan ve dijital bağlantı arasında yeni ilişkiye dayalı bir ağ oluşturmaktadır. Cardano ekibi olarak Input Output sistemleri ile bu sembolik ortaklığı kurduğumuz için çok mutluyuz. Bu çabalarımızın sonucunda yeni bir dünyaya adım atabiliriz."

Takipte Kalın!

Son dakika haberlerini anında öğrenmek için bizi takip edebilirsiniz. Twitter hesabımıza ulaşmak için lütfen linke tıklayın.