Dogecoin, eToro Borsasında Listelendi. Twitter ve Ford Hisselerini Geçti!

Dogecoin, son zamanlarda önemli artışlar gerçekleştiriyor. Ardı ardına yüzlerce kat artış yapıp yatırımcılarına önemli karlar getiren kripto para birimi, şimdi de eToro'da listelendi. Bu listelenmenin ardından önemli bir yükseliş kaydetti ve hisse değeri ünlü firmaların üzerine çıktı.

Kripto endüstrisinde önemli bir yer tutan Doge, Asset Dash sıralamasında 255. sıraya yükseldi. Başarılı bir gidişatı olduğu bilinmesine rağmen bu yükseliş birçok kişiyi şaşırttı. Şu anda Dogecoin 49.8 milyar dolarlık bir değere sahip. Fakat gerisinde dünya devi çok önemli firmalar bulunuyor. Popüler sosyal mecralardan biri olan Twitter 44.1 milyar dolar değeri bulunuyor. Ünlü araba markası Ford ise 45.2 milyar dolar değerle Doge'nin gerisinde kalıyor.

Bu konuda Elon Musk'ın da önemli payı bulunuyor. Her zaman Twitter üzerinden destek tweetleri attı. Bazı durumlarda insanlar bunun şaka olduğunu düşünse de Musk her Dogecoin dediğinde fiyat ani bir artış yaşadı.

Kullanıcı Talebi Üzerine Dogecoin eToro Borsasında Listelendi

Kullanıcı taleplerinin artmasıyla 20 milyon global kullanıcıya sahip olan eToro borsasında Dogecoin listelenmeye başladı. Bir şaka ve önemsiz bir şekilde üretilen kripto para birimi performansıyla birçok kişiyi şaşkına uğrattı. 49,8 milyar dolara ulaşan değeri, hayal gücünün üzerinde bir sayı oldu. eToro gibi bir borsadan da destek görmesiyle geleceğinin daha parlak olduğu düşünülmektedir.

Takipte Kalın!

Son dakika haberlerini anında öğrenmek için bizi takip edebilirsiniz. Twitter hesabımıza ulaşmak için lütfen linke tıklayın.