Mayıs Ayı Kripto Para Birimlerine Bahar Getirdi!

1 Mayıs 2021 tarihinde Bitcoin 58.000 doların üzerinde fiyattan işlem görerek yeni bir ayı başlattı. Diğer kripto para birimleri de yeşil ışık yakarak yükselişe geçti. Ethereum ve Binance Coin yeni zirve noktalarına ulaştı.

Kripto para pazarı geçtiğimiz hafta yatırımcıları tedirgin edecek şekilde düşüş yaşattı. Bitcoin fiyatı 47.000 dolara düşerken bir çok kişi ayı piyasasının geldiği korkusunu yaşadı. Daha sonra ise yavaş bir şekilde yükselişe geçti. Bitcoin 1 Mayıs itibariyle 58.000 dolar fiyata ulaştı. Zirve noktasının altında seyretse de geçtiğimiz hafta yaşanan düşüşlerden sonra yatırımcılara bir nefes aldırtmaya yetti.

Bitcoin fiyatı 18 Nisan tarihinde son birkaç aydaki en düşük noktasını test etti. Tekrardan yükselişe geçmesi ise 29 Nisan tarihini buldu. Son iki gün içerisinde de 6 bin dolarlık artış gerçekleştirdi. Bu durumdan altcoinler de etkilendi ve Bitcoin düşüşünde yere çakılan birçok altcoin kendisini toparladı. Özellikle Ethereum ve Binance Coin, hem 2021 yılının en iyi performans gösteren kripto para birimlerinden oldular hem de Mayıs ayına ATH yaparak girdiler.

Binance Coin ve Ethereum Yeni Zirve Noktaları Belirledi

Şüphesiz bu yılın en iyi performans gösteren iki kripto para birimi, 1 Mayıs tarihinde kendilerine yeni zirve noktaları belirlediler. Ethereum geçtiğimiz günlerde de sık sık zirve noktalarına ulaşırken son 24 saat içerisinde 2870 dolardan işlem görmeye başladı. Binance Coin ise 645 dolara kadar yükseldi. Diğer altcoinler ise çoğunlukla yükseliş trendi içerisine girdi.

Takipte Kalın!

Son dakika haberlerini anında öğrenmek için bizi takip edebilirsiniz. Twitter hesabımıza ulaşmak için lütfen linke tıklayın.