Phore Blockchain, Blok Zinciri Teknolojisini Hayatla Buluşturuyor

Phore Blockchain inşa edildiği Proof Of Stake modeli ile hızlı, güvenilir ve işlevsel bir altyapı sunuyor.

Dağıtık defter teknoloji (Distributed ledger technology) kullanan platform, topluluklardan güç alarak büyüyen dijital bir varlık ve blockchain ekosistemi olmayı amaçlıyor. Sağlam bir temel üzerine inşa edeceği alt yapısı sayesinde ücretsiz ve düşük maliyetli transferler ile birlikte devamlılık sağlayabilen merkezsiz ve global bir platform olmayı hedefliyor.

Phore Blockchain (PHR) PoS kullanımı

Geleneksel iş kanıtı modelleri yerine Phore Blockchain (PHR) Proof of Stake (Hisse Kanıtı) üzerine inşa edilmiş çevreci bir sistem kullanıyor. PoS sayesinde hızlı ve isteğe göre gizlenebilen veya açık olabilen transfer işlemlerini sunabiliyor.

Ellerinde PHR tutarak katılım sağlayan kullanıcılar merkezi olamayan Maternode'lar ve Staking ile gelir elde edebilirler. PoS ile çevreci ve aynı zaman güvenli bir iş modeli üzerine kurulan Phore Blockchain, merkeziyetsiz ağı ile geniş bir alanda hizmet vermekte.

Phore Blockchain Mağazası

Phore Blockchain'ni diğer projelerden ayıran özelliklerden birisi ise; Phore Blockchain Mağazası.

Mağaza gerçek ürünleri satmak ve almak üzere PHR olarak geri dönüş sağlamaktadır. Bu uygulama ücretsiz ve merkezsiz e-ticaret kullanımını mümkün kılar.

Alışveriş yapmak günümüz alışkanlıklarının önemli bir parçasıdır. Herhangi bir listeleme ücreti veya platformlara komisyon ücreti ödemeden Phore ile işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Merkezsiz bir altyapı kullanarak eBay ve Amazon gibi firmalardan daha iyi bir ortam sağlanmak amaçlanmaktadır.

Kısa bir süre içerisinde kullanılar ile buluşacak mağaza şu anlık beta sürecindedir.

Buraya tıklayarak uygulamayı indirebilirsiniz.

Entegrasyonlar

SegWit entegrasyonlarının Phore ağının içerisine ikinci çeyrekte yapılandırılmış durumda. Gelen güncellemeler ile beraber daha hızlı ve güvenilir transfer yapma imkanı da sunulmakta. Ayrıca blockchainler arası Atomik transfer ve Lightning Network hizmeti de sunabilmektedir.

Phore blockchain ilk PoS kullanarak Masternode'lar aracılığı ile SegWit entegrasyonu sağlayabilen alt yapıdır.

Merkezsiz oluşumu sayesinde küçük işletmeler, sanaçılar, girişimciler ve markette yerini almak isteyen kullanıcılar için fikirlerini gerçekleştirebilecek bir ortam sağlamaktadır. Atılacak olan adımlar Phore mağazası ile birleşerek e-ticaret dünyasına kapı açabilir.

PHR Üzerinde Kullanılacak Akıllı Kontratlar

Akıllı kontratların temeli ise Synapse ile oluşturulacaktır. Üzerine uzun bir zamandır çalışma yapılamayan Masternode'lar için Phore, programlanabilir Akıllı Kontrat ile çalışmalar yürütecektir.

Atılacak olan adımlar gelecekte sayısız üçüncü parti uygulamasına, P2P için işlevsel özelliklere ve ticaret transferlerine kapılar açacaktır.

Ayrıca proje ATM'ler üzerinde çalışmalar da yürütmektedir. Unifox Point of Sale Terminalleri üzerinde PHR kullanımı yakın bir zaman önce duyurulmuştu. ATM'ler ve Online transferlerde hizmetlerden yararlanılabilecek. Atılan bu adımlarla ile beraber gerçek dünya üzerinde PHR pek çok yerde ulaşabileceğiz.

Phore Blockchain hakkında daha fazla bilgi almak için resmi internet sitelerini ve sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.

EasyFi, MATIC Token’ı Teminat Piyasası Olarak Listeleyecek

Ehash Nedir? Madenciliği Hangi Özellikleri İle Öne Çıkıyor?