Shiba Inu Yükselişi Bu Sebeple Boğa Sezonunun Habercisi Olabilir!

Shiba Inu (SHIB) fiyatı %30'un üzerinde arttı. Bu da boğa sezonunun çok uzakta olmayabileceğini gösteriyor. Shiba Inu trade hacmi dün %700'e ulaştı. Bu 12 Nisan'dan beri en yüksek seviyesi oluyor. SHIB, uzun süreli MDIA kaydetti. Bu da traderların dikkatli olması gerektiği anlamına gelir. SHIB fiyatı, 10 Mayıs'tan bu yana görülen en yüksek seviye olan 0,0017 $'a kadar yükseldi. Dahası, işlem hacmi de hafta sonu boyunca %700'e çıkarak 12 Nisan'dan bu yana kaydedilen en yüksek seviye oldu.

Shiba Inu ağı, Ağustos'ta görüldüğü gibi balina işlemlerinde 100.000 dolara kadar yükselen büyük bir yükseliş kaydetti. Büyük ölçüde, SHIB'in son birkaç ayda oturum açabildiği 100.000 $ 'dan fazla olarak yaklaşık 400 balina işlemi yapıldı. SHIB'in günlük grafikteki hareketine bakıldığında, hafta sonu görülen fiyat artışının erken bir boğa sezonu çağrısı olduğu görülüyor. CoinMarketCap'e göre, SHIB bu yazı itibariyle %2.72 arttı. Şu an 0.00001619$'dan işlem görüyor. 

Shiba Inu MDIA Değeri

Yatırımcılar tarafından dikkate alınması gereken bir diğer ölçüt, fiyata dayalı olarak blockchain teknolojisindeki tüm tokenlerin veya coinlerin ortalamasını ifade eden MDIA veya Ortalama Dolar Yatırım Yaşı`dır. MDIA arttığında, tokenlerin cüzdanlarda hareketsiz kaldığını gösterir. Uzun bir MDIA yükseliş trendi periyodu, ağın durgun bir aşamada olduğu ve bu da fiyatı yükseltmeyi son derece zorlaştıracağı konusunda uyarır.

Shiba Inu'nun MDIA'sının uzun bir süre veya en fazla altı ay uzatıldığını gösteriyor. Bununla birlikte, MDIA, Shiba 'nın düşebileceğini gösterdiğinden, traderlar alım satım pozisyonları alırken her zaman dikkatli olmalıdırlar. Başka bir meme coin olan Dogecoin (DOGE), dünkü işlem esnasında, birkaç aydır alışılmadık bir şekilde sessiz kalan Elon Musk'tan herhangi bir destek almadan bile kayda değer kazançlar kaydetti.

Telegram kanalımızı takip ederek haberlerimizden anında haberdar olabilirsiniz. Twitter hesabımız için de buraya tıklayabilirsiniz. Günün başka bir önemli haberini okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

Sorumluluk reddi: Coin-net.com’da ifade edilen görüşler herhangi bir yatırım tavsiyesi değildir. Yatırımcılar, Bitcoin, kripto para birimi veya dijital varlıklara herhangi bir yüksek riskli yatırım yapmadan önce gerekli özeni göstermelidir. Transferlerinizin ve alım satımlarınızın kendi sorumluluğunuzda olduğunu ve uğrayabileceğiniz zararların sizin sorumluluğunuzda olduğunu lütfen unutmayın. Coin-net, herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını tavsiye etmez, Coin-net bir yatırım danışmanı değildir.