SINOVATE Haftalık Güncelleme 29/03/2021 – 05/04/2021

SINOVATE (SIN) açık kaynak kodlu bir DAO'dur(Merkezi Olmayan Organizasyon).  Saniyede 533 işlem yapabilen ölçeklenebilir bir altyapıya sahiptir. SIN haftalık olarak ilerlemelerini ve proje gelişim aşamalarının özetlerini topluluğa duyurur. Yazımızın devamında "SINOVATE güncelleme" detaylarını inceleyeceğiz. İnceleyeceğimiz sürüm serinin son gelişmelerini aktardığı sürümüdür.

Duyurular ve detayları ise şu şekilde;

SINOVATE(SIN), Defi Bridge Planları

SINOVATE, açıklanan güncelleme detaylarına göre Uniswap ve PancakeSwap platformlarında kullanılmak üzere Merkezi Olmayan Bir Finans(DeFi) ağı kurmak istiyor. Ağlar arası yapılacak olan bu köprü Binance Smart Chain üzerinde geliştiriliyor. Güncelleme ile beraber katılımcılar SINOVATE varlıklarını birden fazla ekosistemde kullanabilecek, farming ve likidite havuzlarını kullanarak gelir elde edebilecekler. Önümüzdeki Betelgeuse Mainnet'in ardından Defi Bridge'in planlanandan önce yayınlanacağını açıklandı. Daha fazla ayrıntı zaman içerisinde duyurulacak.

Topluluk ve Sosyal Medya Büyüyor!

Tüm sosyal medya ve iletişim kanallarında büyüme devam ediyor. SINOVATE(SIN) güncellemeleri ve güncel duyuruları, paylaşımları ile beraber topluluğu ile iç içe bir proje. Blockchain teknoloji üzerine attığı adımları, topluluğa sıcak bir şekilde aktarıyor.

Aşağıdaki sayılar Sinovate.io tıklanma ve kullanıcı sayılarıdır. 2.500 üzeri günlük ziyaretçi ve aylık 83.000 kullanıcı üzeri ziyaretçiye ulaşılmıştır.

SINOVATE(SIN) Güncelleme verilerini topluluk ile sıcak bir şekilde paylaşan açık kaynak kodlu bir DAO'dur. Dileyen ve ilgilenen yazılımcılar aşağıdaki kaynak kodlarını ve işlevlerini inceleyebilir. Meraklılar ve konu ile ilgili gerekli teknik bilgiye sahip olanlar buraya tıklayarak GitHub kanalına ulaşabilirler. Gelecek güncellemeler topluluğa haftalık olarak yayınlanacaktır.

Devam Edenler Aşamalar

SINOVATE(SIN) güncelleme ve devam eden aşamalar;

Projenin Twitter, Telegram, Facebook, Reddit ve Youtube kanalları.

Gelecek etkinler ve duyurular için sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Multichain IDO Platformu Yayında! TosLabs Gururla Sunar…

BitTorent ve Holo (HOT) Hızlı Yükseliş Kaydetti. XRP 1 Doları Geçti.