SushiSwap Harmony Üzerine Genişliyor

Harmony (ONE), merkezi olmayan uygulamalar için kendi ağı üzerinde hızlı ve güvenli bir altyapı sunar. DEX'ler(Merkezi Olmayan Borsa) Harmony ile beraber çalışarak kendilere ek özellikler katabilir. Sushiswap, Harmony ağı üzerine açılacağını duyurarak yeni bir ana blok zinciri oluşturacağını duyurdu.

Harmony (ONE) Çalışmalar Devam Ediyor

Mart ayı içerisinde büyük ilerleme kayıt etti. Ethereum'dan sonra, birlikte çalışabilirlik merkezli katman 1 blok zinciri ağı, Binance Smart Chain ile bir köprü kurdu. İki köprünün toplamı 8 milyon USD'nin üzerinde bir TVL'ye sahip. Ek olarak, ONE token, Simplex ile bir ortaklık sayesinde bir fiat ağ geçidi elde etti ve Blits projesi, Harmony(ONE) ve BSC arasında bir çapraz zincir borç verme protokolü başlattı.

https://twitter.com/harmonyprotocol/status/1379835404329881601

Sushiswap, Harmony(ONE) dışında, Binance Smart Chain, xDai Zinciri ve Ethereum'da mevcuttur. Hepsinin ortak noktası, Ethereum Sanal Makinesi'nin(EVM) kendi örneğini çalıştırdıklarından MetaMask ile uyumlu olmalarıdır. Bu sayede kullanıcıların blok zinciri üzerinde adresler hep aynı kalmaktadır. Bir dApp'i Ethereum'dan bu alternatif zincirlerden birine taşımak daha kolay hale gelir. Ayrıca bu, kullanıcıların özel bir cüzdan indirip kurmak zorunda kalmadan MetaMask cüzdanlarından ağları kolayca değiştire bildiklerinden, kullanıcıların Ethereum alternatiflerinden birine geçiş yapmasını kolaylaştırır. Bu sayede genişleyen ağ üzerinde kullanıcılar için farklı alanlarda işlem kapasiteleri açılmış olur.

Harmony(ONE)Ethereum Ağını tamamen terk etmeyecek!

Harmony(ONE) üzerine yapılacak bu göç Ethereum için kötü bir anlam taşımamaktadır. Sonuçta projeler ve altyapılar genellikle Ethereum ağını tamamen terk etmek yerine, başka ağlara genişlemeyi tercih ederler. Ayrıca, bu projeler genellikle birlikte çalışabilirlik özellikleri sağlar ve böylece Ethereum ekosistemini zenginleştirir. Belli bir anlamda, birlikte çalışabilir blok zincirleri, Ethereum'un resmi olmayan parçaları olarak bile görülebilir, bu da onları bir başka ölçekleme çözümü haline getirir, ta ki parçalama özelliği resmi olarak Ethereum 2.0 yol haritasının bir parçası olarak piyasaya sürülene kadar.

Mirror Protocol EasyFi Ekosistemine Katıldı

Galaxy Digital 250 Milyon Dolarlık Bitcoin Satın Aldı

Sıcak gelişmeler için sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

FacebookTwitterInstagramYoutubeTelegram