Tap My Data Yol Haritası

Yol haritası değişebilir, ancak aşağıda belirttiğimiz şeyler, şimdiye kadar ki yolculuğumuzun ve üzerinde çalışmış olduğumuz şeylerin anlık bir görüntüsüdür. Bu yol haritasının üst düzeyde olduğu ve genel iyileştirmelerin ve yeni özelliklerin her zaman kullanıcı talebi tarafından yönlendirileceği bilinmelidir.

2019'un İkinci Yarısı

Uygulama ve güvenli yönetici portalının tam sürümü Eğitime, kullanıcı büyümesine ve UX'a odaklanma. Bağış Toplama Turu Yol Haritası

2020 Yılının İlk Yarısı

Kullanıcı girişine göre yayınlanan 5 uygulama güncellemesi
Portal geliştirmeleri ve tam API
Outlier Ventures, DataSwift, Espyder ile ortaklıklar

2020 Yılının İkinci Yarısı

İlk ücretli denemeler ve ticari satışlar
Kimlik doğrulama işlevi başlatıldı
Mobil uygulama için otomatik ihlal bildirimi
Token bağış toplama etkinliği

2021 Yılının İlk Çeyreği

TAP / cüzdan entegrasyonu: Amacımız yerel uygulamamızın token mekaniğini güncellemek ve 4.500 mevcut kullanıcıyı bir araya getirmek ve onları Tap ERC20 token ve merkezi olmayan dünyaya tanıtmak için güvenli web mesajlaşma portalını yakından entegre etmektir. Kullanıcılara kendi ETH cüzdanlarını bağlamak ve Tap ERC20 tokenlarını dışa aktarmak için araçlar (metamask, WalletConnect) verilir. Tap, gizlilik kullanıcılarının verilerinin değerini ve eylemlerinin ekosisteme nasıl girdiğini fark etmeleri için bir rampa görevi görür. Kripto kullanıcıları, bilgilerini saklamak ve iş ortaklarına lisanslamak için güvenli ve özel bir alana sahiptir. Kuruluşlar, mesajlaşmalarına ve tekliflerine açık olan yeni, gizlilik merkezli bir kripto tüketici pazarına erişebilir.

2021 Yılının İkinci Çeyreği

Açık Kaynaklı Tap My Data Projesi: Amacımız iğer projeler için açık kaynak kodu, standartlar ve belgeler aracılığıyla Tap teknolojisinin, ekosistemin ve tokenın benimsenmesini sağlamaktır.

Açık kaynak kullanımı, geliştirici topluluğuna güven yaratır ve diğer projelerle daha iyi işbirliği sağlar. Bu, entegrasyonlar ve geliştirmeler için yeni finansman kaynaklarına kapı açar. Değişim aracı olarak Tap token ile çift lisanslama, ekstra özellikler ve katma değerli hizmetler aracılığıyla üçüncü taraf geliştiriciler için gelir paylaşımı/pazar yeri oluşturma potansiyeli sağlanır.

Müşterinizi Tanıyın Geliştirmeleri: Amacımız uygulama içinde kimlik kontrolü için belge doğrulamasını geliştirmek ve yeni tipler (ehliyet, faturalar) eklemek, kara para aklama (AML) kontrollerini entegre etmek ve açık kaynak ile birlikte hizmetler arasında yeniden kullanılabilirliktir.
Doğrulanmış, devredilebilir kimlik için güvenli bir yer olarak kullanıcılara gerçek değer sağlar. Hem Tap ekosistemi hem de geleneksel KYC hizmetlerinden çok daha düşük bir maliyetle ve kripto, üçüncü sektör ve diğer topluluk odaklı projeler için mevcut olan çeşitli kullanım durumları için çalışır.

2021 Yılının Üçüncü Çeyreği

DeFi Projeleri İçin Tap on-ramp ürünün MVP'sini Oluşturun: Amacımız, yasal gereklilikleri en iyi şekilde etik ve tasarım gereği Gizlilik ile karşılayan kripto projeleri için bolt-on hizmeti sunmak adına Balancer, KYC, AML ve veri hakları ile Tapmydata'nın teknolojisini, uzmanlığını ve deneyimini kullanmaktır. Tap, ortaklara (dengeleyici, merkezi olmayan pazar yeri, kripto projesi) yasal gerekliliklerine benzersiz bir çözüm sunabilir ve kullanıcıları, müşterileri ve yatırımcıları gizlilik ve blockchain aracılığıyla kamuya açık bir kayıt beyanı ile donatmaları için bir yol sunabilir. Bu teklifin mevcut pazarda benzersiz olduğuna inanıyoruz ve Mvp'den gelişmek için 2021 yılının ikinci yarısında daha fazla fon sağlamayı amaçlıyoruz.

2021 Yılının Dördüncü Çeyreği

Crowdsourcing Doğrunabilir NFT ve Wrapped Tokenları: Amacımız merkezi veri cüzdanı konseptini geliştirmektir; bir veri sahibi veri profilini oluşturabilir ve profil bilgilerini Tap tokenleri (ERC20) için değiştirilecek Nft'lere (veri Nuggets) paketleyebilir. Kuruluşlar, doğrulanabilir onay tokenları için alışveriş yapmak veya veri sahiplerine verilerini tüketici araştırması, pazarlama amaçları için satmaları için dilekçe vermek için 'ters veri istekleri' yapmak için TAP satın alır.