TosDis, Staking ve Yield Farming Ekosistemi

Bitcoin'in ortaya çıkması ile beraber her geçen yıl, blockchain altyapısını kullanarak sektörü bambaşka boyutlara taşıyan projeler görmekteyiz. Tosdis, staking ve farming yapımında, kapsadığı blockchain ekosistemi ile beraber DeFi dünyasını dahada güçlü hale getiriyor.

Tosdis, blockchainler arası alışveriş yeteneği sayesinde, kripto para sahiplerinin kolayca staking yapmasını sağlar. Başta Ethereum olmak üzere EOS, Chainlink ve Polkadot gibi pek çok blockchain altyapısını birbirine bağlayarak, likidite ve staking hizmeti veriyor.

Kullanıcılar havuzlara sağladıkları likidite ile staking geliri elde edebiliyor.

Lending(Borçlanma), staking ve yield farming alanlarında şuanlık ERC-20 ile sınırlı işlem sağlayabiliyor.

Easystake İle Staking Yapmak

Tosdis, ERC-20 projeleri ile kurduğu köprüler sayesinde diğer ağlarla staking ve farming yapılabilir, rahatlıkla ulaşılabilir vede gelmiş ve gelecek projeler için işlem yapılabilir bir ağ oluşturuyor.

İlerleyen dönemlerde , tokenlaştırılmış herhangi bir proje TosDis Master Contract ile beraber çalışarak, kullanıcılara stake imkanı sağlayabilir ve havuzlardan ödüller kazandırabilir.

Şuanlık sadece ERC-20 token ile çalışabiliyor olmasına karşın, projenin hedefleri arasında; farklı blockchain ağları üzerinde yapılacak olan staking ve likidite işlemlerinin, Easystake ağı üzerinden fiyatlandırılarak gerçekleştirilecek olması da var.

Easystake Yield Farming

Easystake, yield farming kullanımı bir adım daha ileriye taşıyarak, farmların başka ağlar üzerinden de yapılabilir olmasını sağlayacak. Şuanlık sadece ERC-20 tokenları üzerinden işlem yapılabilmekte.

Tosdis, yeni ve gelişmiş teknolojisini, gelmiş veya gelecek olan projelere açarak, ucuz ve maliyetsiz bir fiyatla, geliştirme aşamaları ve fiyatlandırma engellerini ortadan kaldırıyor.

TOSDEX

Merkezi olmayan borsa TosDis, merkezsiz transfer ileri görüşlülüğüne sahip, finansal servis platformudur. Sektör içerisinde eşitlik yaratmak için atılacak adımlar ve ERC-20 akıllı kontratların üzerinde uygulanabilecek emir tiplerinin(stop-loss, take-profit) bir an önce hazırlanması, atılacak öncelikli adımlardır.

Liquid Staking

Easytake Liquid staking ile stake edilen uyumlu kripto paralar likidite sağlayabilecektir. TosDis EasyStake havuzlarına yatırılan varlıklar ile kullanıcılar, 1:1 oranında kazanç sağlayabilecektir. Kazanılan tokenler transfer edilebilir veya DeFi veya ERC-20 uyumlu ağlarda kullanılabilir.

EŞLER ARASI BORÇLANMA VE BORÇ VERME ÖZELLİĞİ

Platform üzerinde yapılabilecek takas veya borç işlemleri, Blockchain Teknoloji ile beraber eşler arası ağ protokolü(P2P) kullanılarak güvenli bir ortam içerisinde gerçekleştirilecektir.

Tosdis, Ethereum-tabanlı Akıllı Sözleşme platformunu kullanarak, borçlanma ve borç verme aşamalarında güvenilir bir çevre oluşturmakta.

CocosBCX Blockchain Oyunu Crypto Knights, BSC Ağında!

Ben Armstrong, Potensiyeli Yüksek 3 NFT Projesine Dikkat Çekiyor