Town Hall Etkinliği

Cuma günkü Town Hall toplantısından ve geçen hafta yaptıklarımızdan bazı önemli noktalar.

Tekrar merhaba Ambrosus Topluluğu. Geçen hafta, genel piyasa hissiyatının olumlu yönde eğilimini sürdürmesi nedeniyle Ambrosus Ekosistemi için bir başka heyecan verici hafta oldu. Bu, genel olarak kripto fiyatlarına yansıdı. Bir hafta daha $AMB'deki artış ve hacim bir istisna değil. Elbette, FirepotSwap DEX, yepyeni AirDAO web sitemiz, yenilenen AMB-NET gezgini, BNB Zinciri ve Ethereum'a köprüleri içerecek olan AirDAO'nun lansman tarihine her zamankinden daha da yaklaşıyoruz. Ancak oraya varmadan önce, önümüzdeki birkaç hafta içinde tamamlamamız gereken birkaç adım daha var ve bunların çoğuna ekip tarafından Cuma günü atıfta bulunuldu. Sözü daha fazla uzatmadan, Town Hall'deki başlıca tartışma konularına değinelim.

Town Hall'den Başlıca Konular

Diğer bazı notlar:

Projeye katıldığı, katkıda bulunduğu ve desteklediği için bu özetleri okuyan herkese her zaman olduğu gibi teşekkür ederiz. Ambrosus topluluğu olmadan Ambrosus Ekosistemi olmaz ve her geçen hafta son ürünü paylaşmak için daha da heyecanlanıyoruz. AirDAO yakında geliyor. Bekleyiş sona yaklaşıyor ve bununla birlikte, umarım hepiniz harika bir hafta geçirirsiniz.

Telegram kanalımızı takip ederek haberlerimizden anında haberdar olabilirsiniz. Twitter hesabımız için de buraya tıklayabilirsiniz. Günün başka bir önemli haberini okumak için buraya tıklayabilirsiniz.