a

Triall, IDO’sunu TrustPad’de Piyasaya Sürüyor!

TrustPad, klinik araştırma alanında büyük bir yenilik olan $TRL tokenını piyasaya sürüyor. ERC-20 standardı ile geliştirilen $TRL, piyasa koşullarına bağlı olarak 12 Temmuz'da Ethereum ağı üzerinde piyasaya sunulacak.

coinnet
coinnet

TrustPad, klinik araştırma alanında büyük bir yenilik olan $TRL tokenını piyasaya sürüyor. ERC-20 standardı ile geliştirilen $TRL,  piyasa koşullarına bağlı olarak 12 Temmuz’da Ethereum ağı üzerinde piyasaya sunulacak. Triall, bunun yanında topluluğunun gas ücretlerinden kaçınmasına yardımcı olan düzenlemeler yapacak.

Triall, klinik araştırma deneylerinin güvenilirliğini ve verimliliğini arttıran Blokchain ile entegre edilmiş yazılım çözümleri geliştiriyor. Triall’ın misyonu, klinik araştırma deneylerine dijital ekosistemi sokarak güvenli ve uygun fiyatlı aşıların ve terapötiklerin topluma girişini hızlandırmak olarak tanımlanıyor. Blockchain entegre yazılım çözümleri ekosistemini geliştiren Triall, Web 3.0’ı tibbi araştırmalara taşıyor. Triall’ın blok zinciri altyapısı ile tıbbi veriler işlemlere karşı dayanıklı hale geliyor.

Ayrıca, araştırma sürecini hızlandıran bu çözümler, hayat kurtaran aşıları ve tedavileri mevcut sistemden çok daha hızlı bir şekilde pazara sunmayı ve birçok izole sistem ve taraf arasında güvenli ve verimli bağlantılar kurmayı sağlıyor.

$TRL Token’ın avantajları; ekosisteme yardımcı programlara erişim, doğrudan P2P ödemesi, topluluk katılımı, ekosistem yönetişimi ve ödüller olarak sıralanıyor.

Triall’e Katılın

TrustPad Nedir?

TrustPad, blok zinciri ekosisteminin güvenli ve sürdürülebilir bir şekilde büyümesine yardımcı olmak için kuruldu. TrustPad, ekosisteme katkıda bulunmak için Tokenova, Lupa X, GD10 Ventures, BlockSync Ventures, X21 Digital, Meridian Capital, Wealth Union, Twin Apex Capital ve 4SV gibi şirketlerle ortaklık yapıyor.

TrustPad, niteliksel yaklaşımı ile başlattığı projelerde uzun vadeli gerçek değere sahip olması ile öne çıkıyor. Bu yaklaşımı ile TrustPad, topluluğuna sürdürülebilir kalkınma sağlamayı ve platformlarda daha büyük bir topluluğa hitap etmeyi hedefliyor.

TrustPad’e Katılın

Takipte Kalın!

Son dakika haberlerini anında öğrenmek için bizi takip edebilirsiniz. Twitter hesabımıza ulaşmak için lütfen linke tıklayın.

YORUMLAR

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.