a

Solar Sanat Yarışması, Yaratıcılık Solar ile başlar!

coinnet
coinnet

Solar Sanat Yarışması, Yaratıcılık Solar ile başlar! Yaratıcılık sınır tanımıyor! İster profesyonel ister gelişmekte olan bir sanatçı olun, Solar Sanat Yarışmasına katılarak eserinizi temsil edin!

Yarışma Kuralları:

  1. Yarışma herkese açıktır: hem amatör sanatçılar hem de profesyoneller.
  2. Girişler aşağıdaki belirtimlere uymalıdır:

JPEG veya PNG hareketsiz görüntü, bu yarışmada animasyona izin verilmez.
Minimum çözünürlük 3840 x 2160 pikseldir – böylece diğerleri sanatınızı masaüstü arka planı olarak kullanabilir.
Discord yükleme sınırları içinde kalmak için maksimum 7,5MB dosya boyutu.

  1. Katılımcılar uygun yarışma kategorisi kanalına giriş yapmalıdır. (yarışmanın başında daha fazla bilgi). Katılımcı başına yalnızca bir girişe izin verilir.

Bu kategoriler şunlardır:

3B grafikler: 3b modeli hareketsiz bir görüntüye dönüştürmek için 3b bilgisayar grafik programı kullanılarak oluşturulan Solar veya SXP ile ilgili özgün sanat eserleri.
Dijital Çizimler: vektör veya raster hareketsiz görüntü oluşturmak için bir 2D bilgisayar grafik programı veya piksel sanat programı kullanılarak oluşturulan Solar veya SXP ile ilgili herhangi bir orijinal sanat eseri
Elle çizilmiş çizimler: fiziksel malzemeler kullanılarak veya el hareketlerini yakalamak için çizim yazılımı kullanılarak elle oluşturulan Solar veya SXP ile ilgili herhangi bir orijinal sanat eseri.

Solar Sanat Yarışması Yarışma kuralları:

Solar Sanat Yarışmasına katılarak, aşağıdaki hüküm ve koşullara bağlı kalmayı kabul etmiş olursunuz:

1) Kişi başına en fazla bir giriş.

2) Sanat eseri Solar ile ilgili olmalıdır. (Solar veya SXP logosu içermelidir).

3) Sanat eseri özgün bir eser olmalıdır.

4) Hiçbir Solar Modu, Ekip Üyesi, Yarışma Organizatörü veya Delege giremez.

5) Görüntü, yarışma komitesinin tamamen ve tamamen takdirine bağlı olarak müstehcen, kışkırtıcı, küçük düşürücü, cinsel içerikli veya başka türlü sakıncalı veya uygunsuz içerik içermemelidir.

6) Yarışma, yarışmacı temsil eder, kabul eder ve teslim grafik resim resim telif haklarını ihlal etmediğini, sadece katılımcı tarafından oluşturulan özgün bir çalışma olan garanti, ticari, ahlaki haklar ve diğer taraf görüntüde herhangi bir hak, iddia veya menfaat olan gizlilik herhangi bir kişi veya kuruluşun/tanıtım veya fikri mülkiyet hakları hakları.

7) Görüntü girişleri, Creative Commons Attribution 4.0 Uluslararası lisansı kullanılarak yarışmanın bir parçası olarak Solar ekibine ve topluluğuna sunulur. (https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/)

8) Kazananlar yarışma komitesi tarafından seçilecek ve tüm kararlar kesindir.

9) Yarışma komitesinin kararı, yarışma ile ilgili tüm konularda nihai ve bağlayıcıdır ve herhangi bir tartışma veya yazışmaya konu olamaz.

Komite üyeleri ne arıyor olacak:

  • Önceden hazırlanmış 3D modellerin kullanımı daha ağır değerlendirilecektir: Sadece bir 3D model indirmek ve üzerine bir Solar logosunu yapıştırmak, çok fazla yargılama puanı kazandırmayacaktır.
  • Hazır sanatın kullanımı diskalifiye edilecektir.
  • Arka planda bir Solar resmi gibi grafik öğelerinin kullanımına izin verilir. Ancak orijinal oluşturulan içerik size daha fazla değerlendirme puanı kazandıracaktır.
  • Solar maskotumuz Leo’nun kullanımı ekstra puan alacaktır.
  • Özgünlük
  • Genel görünüm ve kalite
  • Arkasındaki kavram

Sponsorlar:

Solar Sanat Yarışması sponsor olmak için bağış yapan aşağıdaki delegelere özel bir teşekkür!

  • Delege fnoufnou
  • Delege Motolaji
  • Delege goat
  • Delege Mtaylan
  • Delege osrn
  • Delege AxeFin
  • Delege Sevi

Ödüller:

550 SXP Büyük Ödülü, yukarıda belirtilen üç kategoriden birinde yer alan bir girişe verilecektir. Diğer iki kategorinin 150 sxp’lik kendi 1. lik ödülü olacak. Her kategori toplam 1000 SXP için 50 SXP ikincilik ödülüne sahip olacak

Solar Sanat yarışması 30 Mayıs’ta 18:00 UTC’de (Türkiye saati ile 21:00) başlayıp 6 Haziran 18:00 UTC’de (Türkiye saati ile 21:00) sona erecek olan Solar Discord’da yapılacak.

Kazananlar 7 Haziran 18:00 UTC’de (Türkiye saati ile 21:00) açıklanacak.

Solar Sanat Yarışmasına katılmak için lütfen şu adrese gidin: https://discord.gg/JrTH5NSZFG

Solar’ Takip Edin!

YORUMLAR

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.