a
coinnet

GammaSwap resmi olarak Arbitrum Ağında Başlıyor!

coinnet
coinnet

GammaSwap kısa süre önce, Arbitrum ağında resmi olarak başlatılmasıyla ilgili bir tweet yayınladı. Entegrasyon, GammaSwap’ın yaklaşmakta olan DeFi inovasyonunun bir parçası olmak için Arbitrum ile işbirliği yapmasına yardımcı olacak.

Platform, kullanıcıları lansman hakkında bilgilendirmek için bir dizi tweet paylaştı. Gammaswap’a göre Arbitrum, iyimser roll-up teknolojisinde liderler arasında yer alıyor. Şu anda İyimserlik, L1 üzerine kurulmuş tek turlu kanıtları kullanmaktadır.

Bununla birlikte, Arbitrum, zincir dışı yürütülen çok turlu kanıtları kullanıyor. Ethereum toplamaları arasında kilitlenen en yüksek Toplam Değerlerden biri olan Arbitrum, DeFi tabanlı inovasyon için iyi bir istasyon.

dopex_İO, GMX_İO ve UmamiFinance gibi protokoller, bu yeniliği ortaya çıkarmak için toplanan isimlerden bazılarıdır. Arenada bilinmeyen bir oyuncu olmasına rağmen, GammaSwap muazzam yetenekler ve potansiyel sergiledi.

Oracle merkezi olmayan platformu, komisyonsuz token ticareti ve volatilite ticareti için tasarlanmıştır. DEX’ini piyasaya sürmeden önce bile, Arbitrum gibi bir platformla işbirliği, platformun ne kadar umut verici olduğunu gösteriyor.

Arbitrum’un 95 milyon dolar değerinde token kazanmasından bu yana kısa bir süre geçti. Avax tabanlı bir DEX olan Trader Joe, kısa süre önce hizmetlerini Ethereum ölçeklendirme platformuna yerleştirdi. Avalanche’daki en büyük borç verme hizmeti ve merkezi olmayan borsa olan Trader Joe, kilitli 95 milyon doların üzerinde token topladı. Geliştirme, Trader Joe’nun başka bir ağda konuşlandırıldığı ilk örnek oldu.

Ana ağda yayınlanmasının 2023 yılına kadar sonuçlanması bekleniyor. Bu zamana kadar GammaSwap, bölgesini platform üzerinden de genişletecekti. Birçok DeFi protokolü, uzmanı ve meraklısı işbirliğini yakından takip ediyor. Birçoğunun beklediği gibi, platform yeni nesil DeFi projelerinin işbirliği yapmasına ve yenilikçi beklentiler üretmesine yardımcı olabilir.

Twitter adresimizi takip ederek haberlerimizden anında haberdar olabilirsiniz.

YORUMLAR

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.