a
coinnet

Dogecoin Teknik Analiz: Yeniden Yükseliş Gösterebilecek Mi?

coinnet
coinnet

Dogecoin teknik analiz: DOGE, 0.113 dolarda sabitlenen bir bayrak modeli içinde geçici bir geri çekilme yaşıyor. 0.129 doların üzerindeki potansiyel bir kırılma, %10’luk bir artış görebilir. Bu da 0.14 doları hedefleyebilir ve yükseliş ivmesi devam ederse muhtemelen 0.175 ile 0.228 dolara ulaşabilir.

Dogecoin Teknik Analiz

Kripto piyasasında devam eden düzeltme eğilimi, Bitcoin fiyatının 60.000 dolarlık destekten toparlanmasıyla Salı günü hareketlendi. BTC fiyatındaki %3,9’luk sıçrama, altcoin piyasasında özellikle meme coin gibi değişken varlıklarda yeni bir rahatlama rallisine yol açtı. Köpek temalı meme coin DOGE, çok aylık bir destekte bir tersine dönüş modeli geliştirerek bugün %7,3 arttı.

Bayrak Modeli ve Çift Dip Potansiyeli

Dogecoin teknik analiz; Mart ayının sonlarından bu yana, Dogecoin fiyatı bayrak deseni oluşumunun etkisi altında istikrarlı bir düzeltmeye tanık oldu. Dinamik direnç ve destek görevi gören iki yakınsak eğilim çizgisi, varlık değerini 0,28 dolardan 0,113 dolara düşürdü ve %50’yi kaydetti.

Bu model geçerli kalırsa, DOGE fiyatı, daha yüksek bir ralli için tükenmiş yükseliş momentumunu yenilemesine izin veren geçici bir geri çekilme altındadır. Kripto pazarındaki satış baskısı azaldıkça, bu Köpek temalı meme coin, modelin alt trend çizgisinin üzerinde 0,113 dolarda dengelendi.

4 saatlik grafiğin analizi, yukarıda belirtilen destekte çift dipli bir model göstermektedir. Alıcılar 0.129 dolarlık direnci potansiyel desteğe çevirirse, DOGE fiyatı genel eğilim çizgisini 0.14 dolara hedeflemek için %10 daha artabilir.

Teknik Gösterge

  • RSI: Günlük Göreceli Güç Endeksi, dikkate değer bir düzeltmenin ardından bu varlık için artan satın alma baskısını vurgulayarak aşırı satım bölgesinin %30 boyun çizgisinde toparlandı.
  • EMA’lar: 50W Üstel Hareketli Ortalama eğimi, daha fazla düzeltmeyi önlemek için 0,113 dolarda bir destek katmanı ekler.

YORUMLAR

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.