a
coinnet

ETH BTC Paritesi Yeni ETF ile Hangi Noktaya Gider?

coinnet
coinnet

Bitcoin ile birlikte, Ethereum fiyatı karşılaştırılıyor. ETH BTC paritesi yeni ETF ile beraber farklılık gösterebilir. Diğer yandan ETH fiyatı şu anda 3.400 doların altına düşen satış baskısı altına girdi.

Bitcoin’in %5,8’ine karşı haftalık grafikte %3,5’lik bir düşüşle ETH, son zamanlarda BTC’ye karşı nispeten iyi duruyor. Teknik tabloya göre, ETH BTC çiftinin, Ethereum ETF’nin önümüzdeki hafta yayınlanmasından hemen önce büyük bir kırılmanın eşiğinde olduğu bildiriliyor.

ETH BTC Paritesi Fiyatı ETF Onayı ile Yükselecek mi?

Kripto piyasası analisti Ali Martinez, ETHBTC fiyatının nihayet 365 basit hareketli ortalamanın üzerine çıktığını gösterdi. Bu gelişme, yaklaşan altcoin sezonunun erken bir işaretini gösteriyor.

Kripto analisti Michael van de Poppe, boğa piyasasının çoktan başladığını ve Ethereum fiyatının 0.06 BTC seviyesini kırması durumunda önemli bir ivme kazanacağını belirten benzer bir görüşü paylaştı.

Bu kilit seviyeleri kıran Poppe, Ethereum ekosistemine önemli bir sermaye akışı bekliyor. Önümüzdeki hafta ABD’de spot Ethereum ETF’nin piyasaya sürülmesi bu yönde önemli bir katalizör olabilir.

Poppe, Ethereum ETF’nin yılın en düşük değerli ve yetersiz abartılı etkinliği olmaya devam ettiğini de sözlerine ekledi. Bitcoin ETF’nin aksine, Ethereum ETF onayı ile aynı heyecanın olmadığını da sözlerine ekledi. Poppe,

Ethereum ETF temelde tersine dönen her şeydir. Sıfır beklenti, sıfır yutturmaca ve herhangi bir beklenti olabilir.

Poppe, Ether ETF’nin Bitcoin ETF’ye kıyasla daha az giriş çekmesi muhtemel olsa da, “büyük miktarda stake edilen Ether ve Ethereum’un deflasyonist kavramı nedeniyle Ethereum’un stok-akışı Bitcoin’den daha az olduğu için” önemli ölçüde daha büyük bir etkiye sahip olabileceğini belirtti.

Faydalanacak Tüm Ether Ekosistemi

Poppe, ETH BTC fiyatı yükseldikçe, tüm Ethereum ekosisteminin bundan yararlanacağına ve daha fazla kullanım, likidite ve geliştiricilerin buna doğru yol açacağına inanıyor.

Popper ayrıca, altcoin döngülerinin tipik olarak yılın ilk yarısında daha zayıf bir performans gösterdiğini açıkladı. Bununla birlikte, Haziran’dan itibaren, döngü tersine dönecek ve daha büyük getiri için fırsatlar sunan altcoinler lehine ivme kazanacaktır.

YORUMLAR

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.