a
coinnet

Bu Haftanın Öne Çıkan Kripto Haberleri Neler Oldu?

coinnet
coinnet

Kripto piyasası, daha geniş sektörde ortaya çıkan dikkate değer gelişmelerle bir hafta daha kapanıyor. Bitcoin (BTC) fiyatı son yedi günde %1 değer kazandı ve en son ABD’nin ışığında haftayı 62 bin dolar seviyesinde kapattı.

XRP fiyatı da son dava gelişmelerinin ortasında oldukça değişken bir hareketin ardından geçen hafta yaklaşık %1 değer kazandı. Ayrıca, bu hafta, borsalar çok sayıda token listesini ortaya çıkarırken gelişmiş ticaret tekliflerinin bir stokunu gördü.

Ripple, XRP Davasında Çapraz İtiraz Başvurusunda Bulundu

Olayların sürükleyici bir dönüşünde, Amerikan blok zinciri ödeme şirketi Ripple, ABD’ye karşı çapraz temyiz başvurusunda bulunduğunu duyurdu. XRP davasındaki nihai kararla ilgili SEC, ABD’de dosyaladı. New York’un Güney Bölgesi Bölge Mahkemesi, belgede Ripple Labs’ın ABD’ye çapraz temyizde yer aldığını belirtti.

Bu arada, çapraz temyiz, ABD tarafından sunulan bir temyiz bildiriminin arka planına karşı geliyor. SEC, Yargıç Analisa Torres’in davadaki nihai kararına itiraz ediyor. Eş zamanlı olarak, XRP balinaları bu haftaki dava gelişmeleri arasında önemli ölçüde dikkat çekti ve milyonlarca madeni parayı borsalara taşıdı.

Kripto XRP fiyatı son yedi günde kabaca %1 değer kazandı ve basın zamanında 0,537 dolardan işlem gördü.

Binance ve Robinhood Kripto Ticaret Tekliflerini Geliştiriyor

Binance ve Robinhood borsaları, küresel olarak kullanıcılar için ticaret tekliflerinde devrim yarattı. Binance, bu hafta TORN, VAI, OMG, WAVES, XEM, BOND, DOCK, MDX, POLS ve PURSE dahil olmak üzere on tokenin çekilmesi ve dönüştürülmesi hakkında önemli bir güncelleme yayınladı. Eş zamanlı olarak, Bytecode düzeyinde uyumlu zkEVM toplama, Scroll (SCR), bu hafta Binance lansman havuzunda 60. proje olarak bir yer aldı.

Buna ek olarak, lider borsa, BNSOL’a (Binance stake SOL) desteğini de ortaya çıkardı ve iyimserliğe yol açtı. Bu arada Robinhood Crypto EU, artık platformda Render Network (RENDER) ticaretini desteklediğini açıkladı.

YORUMLAR

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.