a
coinnet

Binance, 100 Trilyon Dolarlık Hacim Gördü: BNB Fiyatı Yükselecek Mi?

coinnet
coinnet

Binance, tüm CEX’lere liderlik ederek işlem hacminde 100 trilyon doları aştı. BNB fiyatı 597 dolardan, devam eden genişleme ile 800 dolara potansiyel bir ralli ile gelebilir.

Kripto borsası Binance, birleşik spot ve türev işlem hacmi işaretinde 100 trilyon dolara ulaştı. Bu başarı iddiasını güçlendirmeye hizmet etti. Binance Coin (BNB) fiyatındaki artışla ilgili spekülasyonlara yol açtı. Ticaretin odak noktası olarak işlem hacmi ile borsa hacmi artışı, dijital varlık ticaretine artan ilgiyi göstermektedir.

Binance Tarihi 100 Trilyon Hacme Ulaştı

CCData’ya göre, geçen hafta Binance, 100 trilyon dolarlık işlem hacmine ulaşan ilk CEX olarak grafiklerin zirvesine yükseldi. Sonuç olarak, bu, borsayı dünyadaki tüm kripto borsaları arasında zirveye yerleştirir.

Hacim, platformun geniş erişimini ve kripto sektörüne akan sermayeyi yansıtan spot ve türev piyasaları içerir. Dahası, hizmetlerini iyileştiren OKX, 25 trilyon dolarlık ömür boyu işlem hacmiyle en büyük ikinci borsadır.

İlginç bir şekilde, şirket Kasım 2022’de faaliyetlerini durdurduktan sonra bile FTX, toplam işlem hacmine göre altıncı borsa olarak sıralanmaya devam ediyor.

Şu anda kapalı olan ticaret mekanı, kapanmadan önce hala övündüğü işlem hacmine dayanarak bu statüyü talep ediyor. Bununla birlikte, varlık, dijital varlık borsalarıyla ilişkili oynaklığın ve risklerin bir hatırlatıcısı olarak hizmet vermektedir.

Bybit ve Bitget gibi diğer borsalar sırasıyla 13,2 trilyon dolar ve 10,9 trilyon dolarlık bir işlem hacmi ile takip ederek onları üçüncü ve dördüncü yaptı. Bu platformlar, daha iyi kullanıcı deneyimleri ve çeşitlendirilmiş ürün teklifleri ile dikkat çekti.

BNB Fiyatı Potansiyel Ralli için hazır

Binance, işlem hacminde adımlar atmaya ve hizmetlerini genişletmeye devam ederken, dikkatler BNB fiyatına çevrildi. Şu anda 600 dolar civarında işlem gören BNB Fiyatı, dalgalanan bir pazarda esneklik gösterdi.

Analistler, madeni para 620 dolarlık direnç seviyesine yaklaştıkça yakından izliyor. BNB Fiyatı bu engeli aşarsa, mevcut değerinden %35’lik bir artışı temsil eden 800 dolara doğru bir ralli ufukta olabilir.

Haber esnasında, Binance Coin (BNB) fiyatı son 7 günde %3,61 artışla 597,27 dolar. Piyasa değeri 87,16 milyar dolar ve 24 saatlik işlem hacmi 1,48 milyar dolar.

YORUMLAR

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.