a
coinnet
coinnet
coinnet

XRP fiyatı, geçmişte SEC davasından ağır darbeler aldı. Fakat son dönem incelendiğinde kendisini toparlamaya başladığı görülüyor. Yazının yazıldığı sırada 0.55 dolar civarında işlem görmektedir. Son 24 saat içerisinde %3!lük bir artış gösterdi.

Dün XRP, 0.57 dolarlık fiyata ulaştı. Burada tutunmayı başarabilseydi güzel bir sonuç ile karşılaşacaktı, fakat uzun süre dayanamadan geri çekildi. 25 Mart tarihinde gece saatlerinde de 0.45 dolar seviyelerine kadar düşüş gözlendi. Bu düşüş esnasında balinaların kapıda hazır bir şekilde beklediklerine inanılıyor. Balinalar bu düşüşü fırsat bilerek alttan topladı.

Şu an içerisinde bulunduğumuz boğa sezonunda birçok altcoin ve Bitcoin fiyatlarını birkaç katına çıkardı. Diğer altcoinlerde yeni zirve noktaları görmemize rağmen XRP fiyatı için yeni bir zirve söyleyemedik. Davanın açıklandığı andan sonra yaşanan %70’lik düşüş toparlanmaya engel oldu. Hatta boğa sezonunu en geriden takip eden coinler arasında yer aldı.

Şimdi ise XRP ve Ripple için güzel haberler gelmeye başladı. Dava nedeniyle işlemden çıkaran birçok borsa tekrardan XRP’yi listelemek istedi. Bunun yanında Asya bölgesinde genişlemeye devam etti. Bu durumda da fiyat yükseliş göstermeye başladı ve yatırımcıların artık yüzü gülüyor.

XRP Grafiği Olumlu İşaret Veriyor

XRP için SEC davası artık bir son olduğu düşünülürken bu dönemlerde kendisini toparlamaya başladı. Önündeki ilk temel diren. 0.56 dolar olarak görülüyor. Bu seviyenin geçilmesiyle birlikte 2021 yılının en yüksek fiyatı olan 0.7 bandına ulaşması muhtemel.

Takipte Kalın!

Son dakika haberlerini anında öğrenmek için bizi takip edebilirsiniz. Twitter hesabımıza ulaşmak için lütfen linke tıklayın.

Sorumluluk reddi: Coin-net.com’da ifade edilen görüşler herhangi bir yatırım tavsiyesi değildir. Yatırımcılar, Bitcoin, kripto para birimi veya dijital varlıklara herhangi bir yüksek riskli yatırım yapmadan önce gerekli özeni göstermelidir. Transferlerinizin ve alım satımlarınızın kendi sorumluluğunuzda olduğunu ve uğrayabileceğiniz zararların sizin sorumluluğunuzda olduğunu lütfen unutmayın. Coin-net, herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını tavsiye etmez, Coin-net bir yatırım danışmanı değildir.

YORUMLAR

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.