Düşük maliyetli sınır ötesi ödemelerdeki rolüyle tanınan Ripple, XRP Defteri’ndeki (XRPL) aktif hesapların yedi ayın en yüksek seviyesine ulaşmasıyla faaliyette bir canlanma gördü.
CryptoQuant’tan gelen veriler, aktif hesapların Ekim ayı başlarında 10.000’in altından 1 Kasım’da 24.000’in üzerine çıktı. Bu seviyenin en son Mart 2024’te görüldüğünü ortaya koyuyor. Bu artış, XRP’ye yenilenen ilgiyi gösteriyor. Ancak fiyatın yönü, faaliyetin satın alma veya satış tarafından yönlendirilip yönlendirilmediğine bağlı.
XRP, büyük sahiplerin iki hafta boyunca cüzdanlarına yaklaşık 390 milyon XRP (yaklaşık 198,9 milyon dolar değerinde) eklemesiyle önemli bir balina birikimi gördü. Bu yatırımcılar uzun vadede devam ederse fiyatı destekleyebilecek bir yükseliş sinyali.
Bu olumlu zincir içi ölçümlere rağmen, XRP’nin fiyatı kısa süre önce 29 Ekim’de 0,53 dolarlık en yüksek seviyeden düştü ve hafif bir toparlanmadan önce 0,50 dolarlık destek seviyesine düştü.
Güney Kore’nin en büyük borsalarından biri olan Bithumb, 1.586 milyar XRP’nin geri çekti. Whale Alert’e göre, ilk önemli işlem, sadece bir gün önce yeni oluşturulan bir cüzdan olan “rPyCQ”ya gönderilen yaklaşık 296,95 milyon dolar değerinde 586,09 milyon XRP’yi içeriyordu. Bu, üç işlemin en büyüğüydü ve diğerleri 200 milyon XRP ve buna yakın ek bir miktar, toplamda yaklaşık 202,76 milyon dolardı. Tüm bu para çekme işlemleri yeni kurulan cüzdanlara yönlendirildi.
Borsalardan büyük para çekme işlemleri tipik olarak olumlu olarak görülürken genellikle varlıkları güvenli depolamaya taşıyan büyük oyuncular olarak yorumlanır. Bu davanın basit bir açıklaması var gibi görünüyor.
Raporlar, transferlerin büyük yatırımcılar tarafından önemli piyasa manevralarını belirtmek yerine, Bithumb’un kendi içinde muhtemelen iç hareketler olduğunu gösteriyor. Büyük transferleri izleyen XRPwallets hesabı, yeni adreslerde 1.586 milyar XRP’nin biriktiğini belirterek bu perspektifi destekliyor.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.