a
coinnet

2024 En İyi Kripto Para Borsaları Hangileri?

coinnet
coinnet

Bir kripto borsası, gerçek dünyadaki bir komisyoncuya benzer. Yatırımcıların ticaret yapmasına olanak sağlar. Borsalar üzerinden ticaret yapılırken, platformlar komisyom usülü ile çalışır.

Bu, diğer varlıklar için kripto para ticareti için size araçlar sağlayan bir işletmedir. Yatırım ihtiyaçlarınıza uygun en iyi kripto borsasını bulmaya çalışıyorsanız, doğru yerdesiniz. 2024 en iyi kripto borsaları burada!

Kraken

2011 yılında kurulan Kraken, bir ABD kripto borsasıdır ve Bloomberg Terminali’nde listelenen ilk Bitcoin borsalarından biridir. Bildirildiğine göre 10,8 milyar ABD Doları değerinde olan Kraken, 200’den fazla kripto para birimi ile doludur. Üyeler sadece 10$ ile dakikalar içinde işlem yapmaya başlayabilir ve sektör lideri güvenlik ve 7/24 müşteri hizmetleri bekleyebilir.

OKX

Dijital varlık borsalarında küresel bir lider olan OKX, uluslararası yatırımcılara en son finansal hizmetleri sunmak için blok zinciri teknolojisini kullanır. Dubai, Türkiye, Hong Kong, Silikon Vadisi, Singapur ve Avustralya’da ofisleri var. OKX, düşük değişim ücretleri arayan küresel kripto para tüccarları için saygın bir seçimdir.

Dijital varlıklar satın almak ve stake etme veya depolama özelliklerini kullanırken çok yüksek getiri elde etmek bir OKX hesabı ile yapmak basittir.

Binance

2017 yılında kurulan Binance küresel bir borsadır. Kripto camiasında en fazla bilinen borsadır. merkezidir. Bu kripto para altyapısı sağlayıcısı ve blok zinciri, dijital varlıkların günlük ticareti açısından en büyük kripto borsa ayak izine sahiptir. Kullanıcılar 350’den fazla kripto para birimi kullanabilir.

Gemini

Gemini, yüksek düzeyde düzenlenmiş bir ABD merkezli kripto para borsasıdır. 2014 yılında kurulan şirket ayrıca Kanada, İngiltere, Hong Kong, Singapur ve Güney Kore’den de temsilciliklere sahip. Gemini, kullanıcıların varlıklarını korumak için yenilikçi güvenlik çözümlerine odaklanır ve üyelerin platformda dijital varlıkları satmasına, satın almasına ve saklamasına olanak tanır.

Cryptocom

Crypto.com 2016 yılında Singapur’da kuruldu. “Dünyanın önde gelen kripto para platformu” olarak lanse edilen bu platform, 80 milyon kullanıcıya düzenleyici uygunluk kanıtı, güvenlik sertifikaları ve sektörün en iyi sigorta kapsamı sağlar

Bybit

Bybit, 2018 yılında Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri’nde kurulan, yüksek oranda tavsiye edilen bir kripto para borsasıdır. Bugün en umut verici kripto platformları arasında yer alan hizmetleri ve araçları, 1,6 milyon kullanıcıya çeşitli ticaret seçenekleri sağlamak için genişlemeye devam ediyor. Bybit, sezgisel bir mobil uygulama isteyen yatırımcılar için de iyi bir seçimdir.

KuCoin

2017 yılında piyasaya sürülen KuCoin, bir kripto para borsasıdır. 700’den fazla kripto para, 20 milyon kullanıcı ve 200 ülkede varlığı ile en büyük küresel borsalardan biridir. Üyeler, platformda temel ile gelişmiş işlem yapabilir ve diğer birçok rakip siteye kıyasla daha düşük işlem ücretleri alabilir.

YORUMLAR

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.