a

2024 Yılında Bin Doları 10 Bin Dolar Yapabilecek 3 Kripto Para Birimi

coinnet
coinnet

Kripto para sektöründeki varlıkların çoğu son haftalarda hafif bir geri çekilmeden geçiyor. 2024, mevcut fiyatlarından bağımsız olarak, şu anda onlara 1.000 dolar kadar az yatırım yapanlar için bile, belirli kripto para birimlerindeki yatırımcılar için kazanan yıl olabilir.

10 Bin Dolar Kar Yaptıracak 3 Kripto Para

2024’te fiyatlarını %900 artırabilecek ve sahiplerinin orijinal 1.000 dolarlık yatırımlarını 10.000 dolara çevirmelerine izin verebilecek bu dijital varlıklardan üçü öne çıkıyor. Mevcut fiyatlarını bu kadar artırırlarsa/arttıklarında satmayı seçmeleri durumunda.

İlk Öneri Kripto Para Bitcoin (BTC)

Bariz seçeneklerden biri de Bitcoin. Birçok uzman ve analistin Nisan ayı sonlarında gerçekleşeceği tahmin edilen yarılanma ile yükseliş bekliyor. Etkinliğinin ardından 2024’te fırlayacağına inandığı amiral gemisi merkezi olmayan finans (DeFi) varlığı Bitcoin (BTC). Diğer yandan profesyonel kripto yatırımcı Michaël van de Poppe lider kripto para biriminin 500.000 dolara çıkacağını düşünüyor.

Ethereum (ETH)

Bitcoin’in ikincisi Ethereum (ETH), rakibinin kazançlarına karşı bağlı değil. Bu da 2024’te Bitcoin’in yarılanma sonrası bir yükseliş rallisi yaşayabilir. Yani fiyatını yukarı doğru itebileceği anlamına geliyor. Dahası, Ethereum’un kendi spot borsa yatırım fonu (ETF) ile ilgili dedikodular başladı.

Solana (SOL)

Son olarak, sık sık lanse edilen ‘Ethereum katili’ Solana (SOL) var. Büyük majör altcoinler arasında merkezi olmayan uygulamalar ve akıllı sözleşmeler için önde gelen bir blok zinciri çözümü haline geldi. Yüksek işlem hızları, bütçe dostu ücretler ve artan yatırımcı faizi ile öne çıkıyor. Bu da geçmişte fiyat kazançları getirdi ve 2024’te yine yapabilir.

YORUMLAR

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.