a
coinnet

2025 Sonu İçin Bitcoin Tahmini 500 Bin Dolar Oldu

coinnet
coinnet

Thunderstorm etkinliği, Lugano’yu Bitcoin’deki finansal inovasyonun merkezinde gerçekleşti. Tether CEO’su Paolo Ardoino ve Blockstream CEO’su Adam Back yer alıyor.

Lugano’da, geleneksel finans ve Bitcoin arasındaki boşluğu kapatmayı amaçlayan Fulgur Ventures tarafından düzenlenen etkinlik Thunderstorm yeni sona erdi.

Etkinliğin ana teması, özellikle varlıkların tokenizasyonuna odaklanarak Bitcoin’in finansallaştırılmasıydı. Basit bir ifadeyle, Bitcoin’i bir şirketteki hisseler, tahviller ve hatta gayrimenkul gibi gerçek dünyadaki varlıkların tokenize edilebileceği, işlem görebileceği ve daha hızlı bir şekilde çözülebileceği bir platforma dönüştürmekle ilgilidir.

Etkinliğin açılışı, programı Bitcoin’in önemi hakkında bir girişle başlatan Tether CEO’su Paolo Ardoino oldu. Bu sadece sektördekiler için bir etkinlik değildi. Konuşmaların ardından Crédit Agricole, Accenture ve aile ofislerinden temsilciler de hazır bulundu.

Thunderstorm Etkinliği, Tamamlandı

“En iyi dijital varlık olarak Bitcoin” paneli sırasında Ardoino, küresel ekonomiyle ilgili kritik bir senaryoyu özetledi. Bitcoin’in nasıl bir can simidi temsil edebileceğini vurguladı ve şunları belirtti:

Bugüne kadar inşa ettiğimiz her şey yalnızca en iyi senaryoda çalışıyor. Bir felaket olursa bu araçlar işe yaramaz. Ve tüm makroekonomi göstergelerine bakarsanız, işler kötüye gidecektir. Bitcoin’in harika olmasının nedenlerinden biri de budur. Bitcoin dışında her şey başarısız olacak.

Bunu takiben, “Finansın yenilikçiliği: Bitcoin’in yeni finansal araçlardaki rolü” paneli sırasında Blockstream CEO’su Adam Back, şirketi tarafından işlemlerin ölçeklenebilirliğini ve gizliliğini artırmak için geliştirilen Bitcoin yan zinciri Liquid Network’ün potansiyelini gösterdi. Platformun gelecekteki beklentileri hakkında konuşan Back, şunları söyledi:

Liquid Network, menkul kıymet ihraçı ve transferi konusunda uzmanlaşmıştır. Bunun oldukça heyecan verici örneklerini görebilirsiniz. Bitcoin ile ilgili teknolojiler, Bitcoin türevleri ürünleri için ilginç bir zaman. Amacımız teknoloji teklifimizi genişletmektir.

Gelecek yıl için Bitcoin için bir fiyat tahminini ilerleten Back şunları belirtti:

Bitcoin’in 2025 sonu için fiyat hedefi 500.000 dolar.

YORUMLAR

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.