a

HARD Token Bir Haftada %100’den Fazla Yükseldi

coinnet
coinnet

KAVA 30 Aralık’ta Tamamen İşlevsel Olacak

HARD Token para piyasası uygulamasının borç tarafı işlevselliği ve teşvikleri bir aydan kısa bir süre içinde yayınlanmaya başlayacak. Hard Protokol’ün Arzı ve Version 1’i 15 Ekim’de etkinleştirildikten sonra, Kava-4 “Ağ Geçidi”ni piyasaya sürdü ve 30 Ekim’de yeniden markalaştı.

Hard Protokol Kava’nın Temel Özellikleri Üzerinden Bir Yolculuğa Çıkıyor

Ethereum’daki “sınırlı” DeFi”den farklı olarak, Hard Protokol, birlikte çalışabilir ve yüksek verimli Kava blok zinciri üzerinde oluşturuldu.

Altta yatan Kava blok zincirinin özelliklerini taşıyan Hard Protokol, kullanıcıların dijital varlıklarından daha fazla kazanmalarını sağlayan çapraz zincir para piyasasıdır. Kava’nın güvenlik doğrulayıcılarından, varlıklar arası aktarım köprülerinden ve güvenilir, zincir dışı fiyat akışları için Chainlink’in oracle’ları gibi iş ortağı hizmetlerinden yararlanır.

HARD Token Protokol’ün Version 1’i, BTC, XRP, BNB, BUSD, USDX, KAVA ve HARD’ın arz tarafı mevduatlarını ve teşviklerini desteklemektedir.

Daha önce, Haziran 2020’de Kava, Kava-3’ü piyasaya sürerek Ethereum’da sunulan imkanları genişleterek temelini oluşturmuştu. Kava’nın BTC, XRP ve BNB gibi önde gelen kripto paralar için çapraz zincir DeFi getirmesi Kava’nın başarısının sinyallerini verdi.

Bununla birlikte, en güzel ödül, borç alan tarafın 30 Aralık’ta BTC, XRP, BNB, BUSD, USDX ve potansiyel olarak LINK’i destekleyen ve her varlık için HARD jetonlarında ödüllerle birlikte yayınlanacağı HARD’ın 2. Versiyonunda olacak.

Ek olarak, protokol, Hard gelişim tokeninin işlevselliğini genişletmek için, güncellenen HARD Token belirtecinin çoğunun yönetim zincirinde hareket etmesini sağlıyor.

Zincirler Arası Para Piyasası, DeFi’nin İhtiyacı Olan Şeydir

Başarılı olmasına rağmen, Ethereum’daki yalnızca ERC-20 tokenlerinin yüksek borç verme oranlarından yararlanmasını veya varlıklarını ödünç almasını sağlayan sınırlama, DeFi’nin daha geniş kripto para birimi ekosistemine daha fazla benimsenmesi için bir engeldir.

Her biri benzersiz bir değer teklifine sahip 5.000’den fazla kripto para birimi vardır. Kava-3, teminat olarak kullanılan varlıkları taşımak için bir çapraz zincir köprüsü, teminat emanet etmek için bir CDP modülü, teminatı tasfiye etmek için bir açık artırma modülü ve daha fazlasını sunarak temeli oluşturdu.

Kava-4 sürümü ile, kripto ihracatçılarının USDC ve USDT gibi jetonları doğrudan Kava blok zincirinde kazım yapmasını veya yakmasını sağlayan bir kazı / yakım modülünün tanıtımı, daha fazla protokol desteği ve yeni optimize edilmiş köprü teknolojisi dahil olmak üzere daha fazla işlevsellik eklendi. Bu diğer ağları Kava blok zincirine bağlayan köprü yarattı.

Halihazırda BitMax, diğer DeFi projelerinden farklı olarak, zincirler arası varlık desteği nedeniyle bu platformu seçerek Hard Protokol ile çalışmaya karar verdi . Ekosistem de halen inşa ediliyor. HARD Token Protokol, hizmetlerini çok çeşitli tüccarlara sunan diğer kurumsal ortaklar ve borsalar ile anlaşmalar yapmış ve bunlara entegre hale gelmiştir.

30 Aralık aktivasyonunun öncesinde, KAVA fiyatı geçen ay yüzde 8,5 arttı ve Kasım başında bir miktar aşağıya indi. Bu arada, HARD Token fiyatı iki katından fazla arttı. 1 $ seviyesinde işlem görüyor ve geçen hafta %111 artış gösterdi.

Link: https://btcmanager.com/hard-price-100-cross-chain-money-market-dapp-kava/?utm_campaign=cryptocontrol.io&utm_medium=cryptocontrol_api&utm_source=cryptocontrol.io

Yazar: Dalmas Ngethic

Kaynak: BtcManager

YORUMLAR

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.