a

Binance Listelemesi Sonrasında İki Altcoin Dikkat Çekti

Kripto para borsası Binance, geçtiğimiz günlerde sürpriz iki yeni listeleme yapmıştı. Bu gelişmenin ardından varlıklarda ciddi yükseliş meydana geldi.

coinnet
coinnet

Dünyanın işlem hacmi bakımından en büyük borsası Binance beklenmedik olarak Nexo ve MobileCoin isimli iki altcoin listelemeye almıştı. Bu gelişme sonrasında iki varlık da ciddi anlamda değer kazanmaya başladı.

Binance’dan Sürpriz Listelemeler

Binance beklenmeyen bir gelişme dört milyon kullanıcısı olan altcoin Nexo (NEXO) ve gizlilik odaklı MobileCoin’in borsada işlem göreceğini aktarmıştı. Bu duyuru sonrasında yatırımcılar gözlerini iki varlığa çevirmişti.

MobileCoin, her işlemin verilerine yalnızca gönderici ve alıcının erişebildiği mesajlaşma uygulamaları genelinde ödemelerde uzmanlaşan bir altyapıya sahip. Projenin masaüstü sürümünün de var olduğu biliniyor. Proje kendisini “PayPal gibi, ancak güvenli, basit, şifreli bir yardımcı para birimi” olarak tanıtıyor. Binance listelenmesiyle ilgili haberler, MobileCoin’in iki farklı ani yükselişle yukarı doğru yükselmesine neden oldu ve keskin bir düzeltme yapmadan önce yüzde 101 artarak 3,62 dolardan 7,29 dolara yükseldi.

Ayrıca Binance’den yeşil ışık alan Nexo (NEXO), borç verme ve ödünç alma platformu kullanıcılarına yıllık faiz üzerinden %17’ye varan oranlarda kazanç sağlıyor.

İlgili Haber: Binance Smart Chain Ağında Kurulmuş En Büyük Metaverse Oyun Projesi Moon Nation Game (MNG) İncelemesi

NEXO’nun Dört Milyon Kullanıcısı Var

Projenin web sitesine göre, Nexo 200’den fazla yargı bölgesinde dört milyondan fazla kullanıcıya sahip ve şu anda yönetim altındaki varlıklarda (AUM) 12 milyar doların üzerinde varlığa sahip. Binance, NEXO açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Nexo, perakende kullanıcılara borç verme, ödünç alma, alım satım [ve] kredi kartları gibi bankacılık hizmetleri sunan blok zinciri tabanlı bir borç verme protokolüdür. NEXO tokeni, yönetim ve platform faydalarının yanı sıra faiz ödemeleri almak için kullanılıyor.”

Yazım sırasında, Nexo yaklaşık yüzde 6 arttı ve 2.39 dolardan işlem gördü. Altcoin başlangıçta yüzde 23 artışla 2,21 dolardan 2,72 dolara yükseldi ve ardından 2,29 dolara düştü.  Binance, hem MOB hem de NEXO’nun Bitcoin (BTC), Binance USD (BUSD) ve Tether (USDT) ticaret çiftlerinde takas için uygun olacağını söylüyor.

YORUMLAR

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.