a
coinnet
coinnet

Merhaba Ambrosus Topluluğu. Yeni bir Town Hall Etkinliğiyle tekrar birlikteyiz. Bitcoin ve Ethereum gibi coinlerin her gün yeni dip seviyeler yaptığı haftada $AMB tokenin fiyatı oldukça iyi durumda. Ayrıca ekibimiz büyük bir özveriyle çalışıyor. Temmuz ayına girilirken hedeflerimizden sapmadık ve gerçekleştirmekte kararlıyız. Lang ve Kevin, bu hafta toplulukla bir sohbet gerçekleştirdi. Binance ile ilgili heyecan verici bir duyurunun da aralarında bulunduğu bazı konular tartışıldı.

  • Çarşamba gününe kadar Apollos ve Atlaslar ile ilgili düğümlerin çözülmesini ve güncellenmesini hedefliyoruz. Open Ethereum’a geçmek için yeterli Apollos’un olmasından dolayı ilk başlarda Apollos’tan bahsetmedik. Bu konuda bir iletişim sorunu yaşadıysak herkesten özür dileriz. Operatörlerin yeni müşterilere mümkün olduğunca çok ve çabuk ulaşması için gerekli bütün teknik desteği sağlayacağız.
  • Yeni tasarımcımız Victoria’nın ekibimize katılması bizleri çok mutlu etti. Kendisi Beş yılı aşkındır tasarım alanında çalışıyor. Victoria, sosyal medya kanallarımız için grafikler oluşturmanın yanı sıra yaklaşan DAO’muz için marka bilinci oluşturmamıza yardımcı olacak. Önümüzdeki birkaç ay içinde çalışmalarını görmek için sabırsızlanıyoruz.
  • 4-8 Temmuz tarihleri ​​arasında Ambrosus Bootcamp etkinliğimizi gerçekleştireceğiz. Bu etkinlik, güncel piyasa durumu, DeFi’nin ana akımdaki yeri, DAO’ların değişimi, Katman-1 ve Katman-2 Blok zinciri ve aralarındaki farklara genel bir bakış. Sonrasında bu etkinliklerde en iyi performans gösterenler için $AMB ödüllerin olduğu testler yapılacak. Bu sebeple topluluk, Ambrosus 3.0 hakkında bilgi almakla kalmanın yanı sıra ödül avantajından da yararlanacak.
  • Binance, stake program ödüllerimzi finanse etmek için piyasa değerinden 41 Milyon$ AMB satın aldı. Bunun yanı sıra hedeflediğimiz birkaç OTC anlaşmalarının ilkini güvence altına aldık. Ayrıca geliştirmeyi finanse etmek için aktif olarak $AMB satmak zorunda değiliz. Elimizdeki 200 Bin$’ın üstünde stabilcoin mevcut. Hedeflerimizden biri de Probit veya Kucoin’de bir stabilcoin çifti ve ABD uyumlu ek bir 1. kademe borsada listeleme faaliyeti. Bunlar şuan için somut halde değil. Kesin bir karar verildiğinde önümüzdeki haftalarda topluluğa detaylı bir şekilde aktaracağız.

Görüşmeden bazı diğer notlar

  • Yeni DAO’muz için önümüzdeki günlerde muhtemel isimlerle ilgili bir oylama yapacağız. Bu, tüm önemli sosyal medya kanallarımızda ve Ambrosus yönetim forumunda gerçekleşecek. Bu konuda varsa önerilerinizi eklemekten ve seçenekler hakkında geri bildirimde bulunmaktan çekinmeyin.
  • Icewater stablecoin ekibi, ürünlerinin blok zincirimizde uygulanması ve ayrıca DAO’nun yönetişim sistemi ile entegre olacak çok imzalı bir sözleşme yapısı kurma konusunda Igor ile birlikte çalışıyor.

Nihayetinde çok hareketli bir haftayı geride bıraktık. 3. çeyreğe ve ötesine geçtiğimizde emeklerimizin karşılığını alacağımıza inanıyoruz. Cuma günkü etkinlikte mümkün olduğunca çok kişiyle görüşmek ve bunları sizlerle paylaşmayı çok istiyoruz. O zamana kadar kendinize iyi bakın. İyi haftalar dileriz.

Telegram kanalımızı takip ederek haberlerimizden anında haberdar olabilirsiniz. Twitter hesabımız için de buraya tıklayabilirsiniz. Günün başka bir önemli haberini okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

YORUMLAR

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.