a

Blur, Ödünç Alınan ETH Kredilerini Geri Ödeyen Bir Özelliği Duyurdu

coinnet
coinnet

Önde gelen bir NFT pazarı olan Blur, ETH borçlanma platformunun borç alanlara kredilerini geri ödemede daha fazla esneklik sağlayan çığır açan bir özelliği ortaya çıkardığını duyurdu. Kredi tutarının tamamını bir kerede geri ödemeye yönelik geleneksel gereklilik yerine, borç alanlar artık zaman içinde küçük, artan ödemeler yapabilirler.

Bu yenilikçi özellik hem Şimdi Satın Al Sonra Öde (BNPL) seçenekleriyle satın alınan NFT’leri hem de doğrudan ödünç alınan NFT’leri kapsar. Ayrıca, DeFi alanında kredi ödemeleri için etkili bir yol sağlar.

Esnek Kredi Geri Ödeme Seçenekleriyle Tanışın

Kredilerin tamamının geri ödenememesi, DeFi ortamındaki borç alanlar için sarsıcı bir mali yük oldu. Üstelik bu şekilde tasfiye ortaya çıkmaktadır. Bu özelliğin duyurulması, muhtemelen borçlunun geri ödeme planlarını dikkate alarak finansal yeteneklerini kolaylaştıracaktır.

Bu şekilde herhangi bir borçlu bütüne rağmen minimum 0,1 ETH ödemesi ile başlayabilir. Blur’un yeni özellik duyurusu, borçlulara kredilerini yeniden finanse etmeleri için bir yol sunuyor ve potansiyel olarak daha uygun faiz oranlarını güvence altına alıyor. Borç alanların kısmi geri ödeme yapmasına izin vererek ve kredi sürelerini uzatarak, bireyler borçlanmanın toplam maliyetini düşürme ve mali durumlarını iyileştirme fırsatlarını keşfedebilirler.

Bu çığır açan özellikten yararlanmak için borç alanların istenen geri ödeme tutarını seçmek için Geri Ödeme Tutarı kaydırıcısını sürüklemesi yeterlidir. Bu kişiselleştirme düzeyi, borçlulara kredi geri ödemelerini finansal durumları ve hedefleriyle uyumlu hale getirme yetkisi verir.

Bu yenilikçi geri ödeme seçeneğinin sunulması yalnızca borçlanma deneyimini geliştirmekle kalmaz aynı zamanda merkezi olmayan finansmanı daha kapsayıcı ve erişilebilir hale getirme hedefine de katkıda bulunur. Borçlulara daha fazla esneklik sağlayan platform, daha sürdürülebilir ve sorumlu bir borçlanma ekosisteminin yolunu açıyor.

Telegram kanalımızı takip ederek haberlerimizden anında haberdar olabilirsiniz. Twitter hesabımız için de buraya tıklayabilirsiniz. Günün başka bir önemli haberini okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

Sorumluluk Reddi: Coin-net.com’da ifade edilen görüşler herhangi bir yatırım tavsiyesi değildir. Yatırımcılar, Bitcoin, kripto para birimi veya dijital varlıklara herhangi bir yüksek riskli yatırım yapmadan önce gerekli özeni göstermelidir. Transferlerinizin ve alım satımlarınızın kendi sorumluluğunuzda olduğunu ve uğrayabileceğiniz zararların sizin sorumluluğunuzda olduğunu lütfen unutmayın. Coin-net, herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını tavsiye etmez, Coin-net bir yatırım danışmanı değildir.

YORUMLAR

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.