a
coinnet

Kripto Analisti Bitcoin İçin Umut Verici Hedeflerini Açıkladı!

coinnet
coinnet

Ünlü kripto analisti Michaël van de Poppe yaklaşan dördüncü çeyrek için olumlu bir ton belirledi. Bunu sevgiyle “Uptober” olarak adlandırdı. Önümüzdeki üç ayı Bitcoin ve daha büyük kripto para piyasası için özellikle umut verici hale getirebilecek birkaç faktörü özetliyor. Bu faktörler arasında, kripto para borsa yatırım fonlarının (ETF’ler) potansiyel onayları ve beklenen yarılanma öncesi fiyat artışı yer alıyor.

Van de Poppe’ye göre Bitcoin ‘in bu çeyrek içinde yaklaşık olarak 40.000 $ değerine ulaşması söz konusu değil. Bu cesaret verici piyasa koşullarının bu fiyat noktasına ulaşmak için zemin hazırlayabileceğini ileri sürüyor.

Bu tahmin, ABD Senatosu’nun 30 Eylül Cumartesi gecesi federal hükümetin kapılarını kapatmasından sadece üç saat önce kısa vadeli bir harcama tasarısını kabul ederek hükümetin kapanmasını kıl payı önlemesinden birkaç saat sonra geldi.

CNBC tarafından yayınlanan bir habere göre Başkan Joe Biden tasarıyı derhal imzalayıp hükümetin önümüzdeki 45 gün boyunca faaliyette kalmasını sağladı. Resmi olarak HR 5860 olarak bilinen bu geçici önlem, hem Temsilciler Meclisi’ne hem de Senato’ya bütçe planlarını sonuçlandırmaları için ek süre tanıyor. Temsilciler Meclisi Başkanı Kevin McCarthy tarafından hazırlanan 71 sayfalık tasarı, afet yardımı için fon ayırıyor ancak Ukrayna’nın Rusya ile devam eden çatışması için herhangi bir yeni mali yardım sağlamıyor.

Bitcoin

Günün erken saatlerinde Temsilciler Meclisi de 335’e karşı 91 oyla geçici harcama tasarısını onaylamıştı. Meclis Pazartesi günü yasama faaliyetlerine kaldığı yerden devam edecek.

30 Eylül 2023’te, “Uptober “ın başlangıcını müjdelemeden sadece bir gün önce, Michaël van de Poppe takipçilerini Chainlink (LINK), Bitcoin (BTC) ve Ethereum’daki (ETH) pozisyonlarını korumaya çağırdı. Van de Poppe’ye göre, ayı piyasası sona yaklaşıyor ve bunu takip eden yükseliş önemli olacağa benziyor. Kripto pozisyonlarını biriktiren ve koruyanlara tebriklerini sunarak, stratejilerinin önümüzdeki yükseliş çeyreğinde işe yarayacağını vurguladı.

Telegram kanalımızı takip ederek haberlerimizden anında haberdar olabilirsiniz. Twitter hesabımız için de buraya tıklayabilirsiniz. Günün başka bir önemli haberini okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

Sorumluluk Reddi: Coin-net.com’da ifade edilen görüşler herhangi bir yatırım tavsiyesi değildir. Yatırımcılar, Bitcoin, kripto para birimi veya dijital varlıklara herhangi bir yüksek riskli yatırım yapmadan önce gerekli özeni göstermelidir. Transferlerinizin ve alım satımlarınızın kendi sorumluluğunuzda olduğunu ve uğrayabileceğiniz zararların sizin sorumluluğunuzda olduğunu lütfen unutmayın. Coin-net, herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını tavsiye etmez, Coin-net bir yatırım danışmanı değildir.

YORUMLAR

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.