a
coinnet

XRP Fiyat Analizi: Altcoin Yüzde 25’lik Ralliye Eşlik Edebilecek Mi?

coinnet
coinnet

Ripple Labs destekli kripto para birimi XRP, bugün, 2 Temmuz’da büyük balina ve emanet hareketlerinin ardından önemli bir yukarı yönlü ivme kazandı. XRP teknik analizi; izleyici Whale Alert tarafından kolaylaştırılan zincir içi görüler, son 24 saat içinde karıştırılan yaklaşık 3 milyar XRP’yi gösteriyor. 

Kripto paranın son günlerdeki fiyat konsolidasyonuna rağmen yatırımcı ilgisini çekiyor. Hem emanet hem de balina işlemlerini içeren devasa 3 milyarlık XRP hareketi, majör altcoin için gelecekteki fiyat hareketleri hakkında yoğun spekülasyonlara yol açtı.

Ripple Balinaları Aktif Rol Oynuyor

Whale Alert tarafından açıklanan görülere göre, son 24 saat içinde bir dizi işlem gerçekleşti. 2,93 milyar XRP’nin yeniden karşılanmasına neden oldu. Bu devasa hareket, emanet kilitlerini ve balina hareketlerini kapsıyordu.

Verilere göre, 476 milyon dolar değerinde 1 milyar XRP, bilinmeyen iki cüzdanda emanet yoluyla açıldı. Bu adresler rw2hzLZgiQ ve rDqGA2Gfve olarak kaydedildi.
Ayrıca, 382 milyon dolar değerinde 800 milyon XRP, Ripple’da emanet edildi.

Öte yandan, bilinmeyen cüzdanlardan Ripple’a balina transferleri kaydedildi. Özellikle, emanetten kilitlenen miktara eşit olarak Ripple’a 1,1 milyar XRP aktarıldı. Bu transferler arasında yukarıda belirtilen adres olan rw2hz tarafından 500 milyon coin kaydırılırken, 500 milyon coin rDq adresi ile taşınmıştır. Eşzamanlı olarak, bilinmeyen başka bir adres 100 milyon kripto parayı Ripple’a taşıdı.

XRP Teknik Analizi

XRP teknik analizi; Ripple fiyatı, bugün %1.40 artarak 0.4873$’dan işlem gördü. 24 saatlik dipleri ve zirveleri sırasıyla 0,4759$ ve 0,4877$ olarak değerlendirildi.

İlgi çekici bir şekilde, kripto piyasası analisti bir gönderisinde, XRP’nin ileride %25’lik bir ralli için hazır olduğu belirtildi. Analist, altcoinin “Düşen Kama Kopmasının CUSP’sinde” olduğunu ilan etti. Dahası, RSI’nin bir MACD yükseliş geçişi eşliğinde yükseliş sapmasına işaret ettiğini de sözlerine ekledi.

Coinglass verileri, Vadeli İşlemler OI ve türev hacmi fiyatın yanında yükselirken XRP için bir piyasa yükseliş trendinin altını çizdi. XRP OI %1,19 artarak 615,98 milyon dolara yükseldi. Hacim ise %25,23 artarak 739,54 milyon dolara ulaştı.

YORUMLAR

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.