a
coinnet

Ripple-SEC Davasında Balinalar, Biriktirmeyi Sürdürdü

coinnet
coinnet

Ripple Labs destekli kripto, daha geniş pazarda bir kez daha kendini gösterdi. Balinalar, piyasa toparlanmasının ortasında yukarı yönlü ivmeyi öngören 48 milyondan fazla XRP biriktirdi. Ayrıca, Yargıç Phyllis Hamilton’ın Ripple Davasında bir hüküm emri ve daha fazla çözüm için belirlenen son tarihler olumlu duyguları artırdı.

Piyasa katılımcıları arasında gelgit spekülasyon dalgasını ateşleyen Ripple’ın kripto para birimini çevreleyen son gelişmeler dikkat çekiyor.

XRP Haberleri: Yasal Gelişmeler Ortasında 48 Milyon Coin Satın Alındı

Özellikle, Yargıç Phyllis Hamilton kısa süre önce tarafların dört uzmanın ifadesini hariç tutmaya devam edip etmediklerini açıkladı. Bir bildirimde bulunmaları için 26 Temmuz’da bir son tarih belirledi. Eşzamanlı olarak, Zakinov’a karşı Ripple Labs davası, çözüm için Sulh Yargıcı Robert Illman’a havale edildi.

Yargıç Hamilton’ın, varlığı bir menkul kıymet olarak gören, Yargıç Torres’in programatik satışlar hakkındaki özet kararının yanında olduğunu belirtmekte fayda var. Bu mahkeme emrinin ardından, balinalar Ripple’ın kriptosunu ağır bir şekilde istiklemek için harekete geçti.

İzleyici Whale Alert tarafından ortaya çıkarılan iç görülere göre, iki balina bugün toplu olarak Binance borsasından 48.13 milyon kripto para topladı. Balina cüzdanı adresi rfQ9EcLkU6, 14,52 milyon dolar değerinde 24.29 milyon token topladı. rarG6 adresi söz konusu borsadan 13,77 milyon dolar değerinde 23.84 milyon coin satın aldı.

Bununla birlikte, Yargıç Analisa Torres’in nihai kararının hala belirmekte olduğunu ve kripto topluluğunun Ripple’ın davasının sonuçlanmasıyla olumlu XRP haberleri beklediğini belirtmekte fayda var. Bu arada, madeni para, yukarıda belirtilen işlemlerin getirdiği satın alma baskısı ile birlikte dikkat çekici bir şekilde yükseldi.

XRP Fiyat Rallileri

XRP fiyatı 0,5941$’dan işlem görmek için değerde %8,90’lık önemli bir artış gördü. 24 saatlik dipleri ve üstleri sırasıyla $0.5478 ve $0.6038 olarak kaydedildi.

Ripple fiyat analizi, kriptonun XRP Defteri’nde (XRPL) tanık olunan dikkate değer büyümenin ortasında 1 dolarlık dalga üç hedefine doğru bir yol açtığını gösteriyor. Dahası, RSI, 66 seviyesinde süzülerek madeni paradaki yükselişi sağlamlaştırdı. Bu, son yasal gelişmeler ve madalyonun yükselen fiyat hareketi arasında iyimser XRP haberi olarak hizmet ederek daha fazla satın almanın yolunu açıyor.

YORUMLAR

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.