a
coinnet

Worldcoin Fiyatı, Küresel Bilinirliği Artmasıyla Yükseliyor

coinnet
coinnet

Worldcoin ekibi, World ID’nin artık Polonya’da mevcut olduğunu ve böylece Avrupa’daki teknoloji erişimini artırdığını duyurdu. Bu haberle Worldcoin fiyatı etkilendi.

Worldcoin (WLD) ağı, geçen yıl dünya çapında büyük bir insanlık kanıtı teknolojisi haline geldi. Ağın yeni kullanıcılarını teşvik etmek için WLD coin’e dayanan blok zinciri tabanlı protokol, şimdiye kadar 6,6 milyondan fazla küresel kullanıcı kaydetti.

Worldcoin protokolündeki elle tutulur büyüme, AI firması OpenAI’nin kurucu ortağı ve CEO’su Sam Altman liderliğindeki canlı geliştiriciler topluluğuna bağlanabilir.

Son zamanlarda, Worldcoin ağı, sorunsuz küresel kabulü sağlamak için Ethereum (ETH) ekosisteminden Solana (SOL) ekosistemine erişimini genişletti.

Worldcoin Projesi Küresel Olarak Büyümeye Kararlı

Bazı yargı bölgelerinde kişisel veri toplamak için Orbs aracının kullanımının karşı karşıya olduğu düzenleyici engellere rağmen, World ID yakın geçmişte katlanarak büyümeye devam etti. Bugün erken saatlerde Worldcoin ekibi, yakın vadede kayıt sürecini hızlandırmak için daha fazla Orbs aracının küresel olarak teslim edileceğini duyurdu.

Son yedi günde, World App 160’tan fazla ülkeden 113 binden fazla yeni hesap kaydetti. Worldcoin organizasyonu, pazar erişimini yasal olarak genişletmeye yönelik en son teklifte, Orbs araçlarının Polonya’nın Varşova kentinde mevcut olacağını duyurdu. Sonuç olarak, World ID, zaten net web3 ve kripto düzenlemeleri yayınlamış olan Avrupa pazarında daha fazla kullanılabilir olacak.

WLD Fiyatına Orta Vade Etkisi

Son altı ayda, Worldcoin fiyatı yüzde 85’ten fazla düştü ve 18 Eylül Çarşamba günü yaklaşık 1,46 dolardan işlem gördü. Yaklaşık 14,5 milyar dolarlık tamamen seyreltilmiş bir değerlemeye ve günlük ortalama işlem hacmi yaklaşık 175 milyon dolara sahip olan altcoin, yakın vadede potansiyel bir geri dönüşe işaret ediyor.

WLD’nin haftalık zaman diliminde, Göreceli Güç Endeksi, düşen bir piyasada yükselişte bir sapma oluşturuyor. Ek olarak, altcoin makro-düşen logaritmik trendden çıkmanın eşiğinde.

YORUMLAR

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.