a
coinnet
coinnet
coinnet

Şu anda, kripto borsalarında 340’tan fazla meme coin işlem görmektedir. En iyisini seçmek oldukça zordur. Ancak bu durumda, düşük performans gösteren bir para birimi seçme riskini almanıza gerek yoktur. Bugün yatırım yapılacak en iyi memecoin hangileri?

2024’te Yatırım Yapacak En İyi Yeni Meme Coin’ler

Memeinator (MMTR)

Memeinator, etki alanı üzerinde hakimiyet kurmaya ve onun kontrolünü ele geçirmeye çalışır. Tek amacı turizmi artırmak ve yerel ekonomiyi güçlendirmektir. Memeinator, meme coin piyasasını devralmak amacıyla iyi yapılmış bir üründür.

Pikamoon (PIKA)

Pikamoon, yakın zamanda piyasaya sürülen, oldukça potansiyel bir memecoin’dir. Blok zinciri tabanlı bir oyun projesidir. Projenin yerel metaverse’i olan “Pikaverse”, oyuncular tarafından savaşa girerken ve mücevher ararken keşfedilir. Bu kazan-kazan oyununda, oyuncular dört benzersiz Pikaverse bölgesinde ilerler ve görevleri tamamladıkları için ödüller alırlar.

Projenin oyun içi para birimi PIKA, ödülleri kullanmak için kullanılır. PIKA tokenleri diğer tokenlerle değiştirilebilir veya büyüler ve iksirler gibi oyun içi güçlendiriciler satın almak için kullanılabilir.

Dogecoin20 (DOGE20)

Dogecoin20, Dogecoin ve Shiba Inu’dan ilham alarak en iyi meme coin olmayı hedefliyor. Bununla birlikte, meme coinler için benzersiz bir özellik sunarak kalıbı kırar: zincir üstü staking. Bu yenilikçi yaklaşım, kullanıcıların pasif kripto ödülleri kazanmasına, tanıdık meme coin deneyimine değer katmasına ve güçlü bir topluluk geliştirmesine olanak tanır.

Scotty Yapay Zeka (SCOTTY)

Popüler PS4/Nintendo Switch oyunu temel şövalyeleri, GensoKishi çevrimiçi meta dünyası adlı bir metaverse sistemine sahiptir. 14 yıllık güvenilir bir oyun geçmişi içerir. Yeni memecoin’i desteklemek için güçlü bir takipçi tabanına ve hayranlara sahiptir. 3D metaverse olarak dünya çapında mevcuttur.

Mobil cihazlar, PC’ler ve video oyunları ile çalışır. Tanınmış MMORPG oyunları ve çevrimiçi oyunlar oluşturma konusunda 20 yılı aşkın deneyime sahip olan bu projenin arkasındaki geliştirme ekibi olağanüstü bir geçmişe sahiptir.

Dolki İnu

Dolki Inu, memecoin pazarına en son eklenendir. Dogecoin (DOGE), memecoin endüstrisi tarafından yaratılan birkaç başarılı kripto para biriminden biridir. Dolki Inu, yatırımcıların erken yatırım yaparak en fazla parayı kazanmalarını sağlayan türünün tek örneği bir memecoin’dir.

Samoyedcoin (SAMO)

SAMO, Solana kullanıcılarını entegre etmeye, piyasa katılımcılarını aydınlatmaya, ilişkiler kurmaya ve hayatta gezinmede birbirlerine yardımcı olmaya odaklanan bir topluluğu destekleyen yeni bir dijital varlıktır. Solana ekosisteminin desteğe, tanıtıma ve eğitime ihtiyacı vardı. Bu yüzden Samoyedcoin (SAMO) oluşturuldu. Bir “memecoin”den SAMO, deneysel bir Web 3.0 topluluk madeni parasına dönüştü. Solana ekosistemi içindeki projeler üzerinde çalışan herkesten ilham alıyorlar.

Snek (SNEK)

SNEK, Cardano üzerine inşa edilmiş en havalı ve yeni meme coin’dir. Adil bir dağıtım kurdu ve arz setinin %0’ı ile piyasaya sürüldü. En başından itibaren yüksek dolaşımdaki arzı ve düşük emisyonlarıyla dikkat çekti.

Hoge Finans (HOGE)

Daha önce Hoge.Finance veya Hogecoin olarak bilinen projedir. Ayrıca daha önce Hoge.Finance veya Hogecoin şeklinde çıkan, topluluk odaklı bir DeFi auto-staking ERC-20 tokenidir. Ekip, 7 Şubat 2021’de HOGE’nin adil lansmanından önce hiç token almadı. Lansmanda, ilk 1.000.000.000.000 HOGE arzının 500 milyarı kalıcı olarak yok edildi.

Vita Inu (VINU)

Vita Inu (VINU) bir VINU ekosistemin yönetim tokenidir. VINU, akıllı sözleşmeleri ve yüksek TPS’si ile dünyadaki ilk hızlı, ücretsiz, köpek temalı kripto paradır. Vinu, yeni arkadaşlar edinmeyi, eğlenmeyi ve çoğunlukla kripto para birimleri gibi herhangi bir teknolojik devrim hakkında olan her şeyi öğrenmeyi düşünüyor.

YORUMLAR

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.