a

2024 Cep Telefonları için Yeni Madencilik Platformu – Ücretsiz TYT Token

coinnet
coinnet

Kripto para birimleri, geleneksel finansal sistemlere alternatif olarak ortaya çıkan dijital varlıklardır. Blockchain teknolojisiyle desteklenen bu para birimleri, merkezi olmayan yapılarıyla dikkat çeker. Ancak, yatırım yapmadan önce kripto para birimlerinin çalışma prensipleri ve riskleri hakkında detaylı bilgi edinmek önemlidir.

Bu yatırım çeşitlerinden bir tanesi kripto madenciliği. Kripto madenciliği, blockchain ağlarında işlemleri doğrulamak ve yeni dijital para birimi üretmek için yapılan bir süreçtir. Madenciler, karmaşık matematiksel problemleri çözerek işlemleri doğrular ve yeni bloklar oluştururlar. Bu süreç genellikle yüksek işlemci gücü gerektirir ve özellikle Bitcoin gibi bazı kripto para birimleri için özel donanımlar kullanılabilir. Madencilik faaliyeti, işlem ücretleri veya yeni para birimi birimleri ile ödüllendirilir.

Ancak, madencilik giderek daha fazla enerji tüketiyor ve donanım maliyetleri artıyor. Dolayısıyla, kripto madenciliği yapmadan önce donanım maliyetleri, enerji tüketimi ve getiri potansiyeli gibi faktörleri göz önünde bulundurmak önemlidir.

Bu makalemizde sizlere TYT Madenciliğin detaylarını aynı zamanda yatırımcılar için sunduğu avantajları sizlere aktaracağız.

TYT Mining Nedir ?

American Accel Group ve Avalanche Group, Kasım 2023’te ortaklaşa TYT Mining’i kurulmuş oldu. Resmi olarak 28 Kasım 2023’te yürürlüğe girdi. “TYT Mining”in kayıtlı sermayesi 10 milyon ABD dolarıdır.

TYT Madencilik, Amerika Birleşik Devletleri, Fransa, İngiltere, Endonezya, Yeni Zelanda, Singapur ve Hong Kong, Çin dahil olmak üzere ondan fazla ülkede doğrudan departmanlar kurmayı hedefliyor.

Dünyaya baktığımızda, TYT Madencilik’in kurulmasının ardından yıllık ortalama mali tablo kârının 1 milyar ABD dolarını aşması hedefleniyor. Asıl amacın Madenciler de dahil olmak üzere madencilik kullanıcılarına değer sağlamak, TYT para birimi planını başlatmak. TYT para planını temel almak ve nihai hedef olarak kullanıcılar için zenginlik yaratmak istiyor.

TYT Mining için Tavsiyeler

Yüksek tutarların aldatıcı olduğunu vurgulayarak: Artık yüksek kârlı birçok sahte şirket var. Yatırımcıları çekmek için yüksek karları kullanacaklar. Sahte platformlar kısa bir süreliğine kapatılacak ve para çekme işlemleri yapılamayacaktır. para kaynağı. Dikkatli yatırım yapın.

TYT Mining şirketi yatırımcılarına bir çok avantaj ve kazanç imkanı sunuyor. Tüm madenciler %5-%16 arasında istikrarlı bir günlük gelir sağlamak için en gelişmiş madencilik makinelerini kullanır.

TYT para birimi, küresel, özerk, merkezi olmayan bir dijital varlık alım satım para birimidir. Haziran 2024’te dünya çapında 130’dan fazla borsayla senkronize olması bekleniyor. Her bir para biriminin değeri 0,03USDT’yi aşacak. Dünya çapında binlerce topluluk tarafından ortaklaşa başlatılıyor. TYT coin, planda tamamen kullanıcılar tarafından çıkarılan tek tokendir. Kullanıcılar topluluk bölümüne, kullanıcı bölümüne ve madencilik tarafından yönetilen işlemlere katılabilir ve kar elde edebilir, böylece dünya çapında yaygın uygulama ve yüksek frekanslı kullanımı gerçek anlamda gerçekleştirebilirler!

TYT Mining için Kayıt Ol

Öncelikle TYT web sitesine giriş yaparak kayıt olabilirsiniz; https://www.tyt-tyt.com/#/regist?code=74327

Kayıt olurken veya kayıt yaparken referans kodunuz ile arkadaşlarınızı davet edebilir, Her yeni kullanıcı 7 ila 15 gün boyunca %3 ek gelirden yararlanabilirsiniz. TYT Mining uygulamasına kayıt olduktan sonra hesabınızı aktifleştirmek için Kümülatif yükleme 800 TRX’e ulaştığında, TRON TYT tarafından verilen şifreli dijital para birimini (8.000) alabilirsiniz.

Özetle; 800 TRX’ten fazla yükleme yaparsak tanıtımını yaptığımız para birimi olan 8000 TYT’yi hediye edilecek.

Ayrıca, promosyon bağlantısını paylaşarak yeniden şarj olmak için kaydolur ve promosyon cüzdanı TRX ödüllerini alabilir. Promosyon hesabına birinci seviye için %10, ikinci seviye için %5 ve üçüncü seviye için %3 tutarında bir yükleme miktarı verilecektir.

Depozito standarda ulaşırsa, başvuruda bulunmak için aktif olarak müşteri hizmetleriyle iletişime geçmelisiniz ve 7 ila 15 gün boyunca ek %3’ün tadını çıkaracaksınız! )

Davetiye bağlantısını arkadaşlarınızla, ailenizle paylaşarak veya YouTube, Tik Tok, WhatsAPP, WhatsApp grubuna ileterek şimdi bir hesap davetiyesi açın.

Active kısmına girdiğiniz zaman

  • Yüklemenin [10-9999 TRX] günlük minimum karı %2’dir
  • Yükleme [500000-999999 TRX] Günlük minimum kâr %5
  • Yükleme [1000000-4999999 TRX] Günlük minimum kâr %6
  • Yükleme [5000000-9999999 TRX] Günlük minimum kar %7
  • Yükleme [10000000 TRX – daha fazla tutarlar]’ı aşarsa günlük minimum kâr %8’dir.

TYT madenciliği yönetilen bir operasyon modelidir. Sadece fon yatırmanız yeterli ve karlar Littleton, Colorado, ABD’de her gün saat 00:00’da otomatik olarak üretilecek.

Gifts kısmından da hediye kaydınızı kontrol edebilirsiniz.

Uygulama üzerinden Share kısmından kendi referans bağlantınızı oluşturup arkadaşlarınızı davet edebilirsiniz. Davetiye bağlantısını arkadaşlarınızla, ailenizle paylaşarak veya YouTube, Tik Tok, WhatsAPP, WhatsApp grubuna ileterek şimdi bir hesap davetiyesi açın.

Twitter, Telegram grubu, Facebook, Facebook grubu, Instagram ve diğer sosyal medya. Davet bağlantınız üzerinden kayıt olup yükleme yaparsanız %18 komisyon alırsınız.

Ne kadar çok kullanıcı davet ederseniz o kadar çok kazanırsınız. Yönlendirme komisyonu geliri anında çekilebilir ve istediğiniz zaman çekebilirsiniz.

Yatırım yaparak para kazanmanın en iyi yolu kendi ekibinizi oluşturmak ve ekibin birlikte para kazanmasına liderlik etmektir. Takımın gücü çok büyük ve size çok fazla kar getirecek.

Code kısmında yer alan numara sizin referans numaranız. Kayıt olurken bağlantıyı veya mevcut kodunuzu arkadaşınız kayıt olurken girmesi yeterli olacak. Kullanıcılar promosyon bağlantısını paylaşarak yeniden şarj olmak için kaydolur ve promosyon cüzdanı TRX ödüllerini alabilir.

Promosyon hesabına birinci seviye için %10, ikinci seviye için %5 ve üçüncü seviye için %3 tutarında bir yükleme miktarı verilecektir. Depozito standarda ulaşırsa, başvuruda bulunmak için aktif olarak müşteri hizmetleriyle iletişime geçmelisiniz ve 7 ila 15 gün boyunca ek %3’ün tadını çıkaracaksınız.

Tabi ki TYT para birimimiz ana para birimimizdir, böylece destekleyen tüm kullanıcılar birlikte faydalanabilir. Değer ürettikten sonra bu değer daha da yükselebilir.

Sizlerde TYT incelemek için bağlantıları kontrol edebilirsiniz.

Web Site: https://trontyt.com

Kayıt Ol: https://www.tyt-tyt.com/#/regist?code=74327

Şirket Mail: tyt@miningtyt.com

YORUMLAR

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.