a
coinnet

SHIB Yakım Miktarı Dur Durak Bilmiyor: Yüzde 3.300!!!

coinnet
coinnet

SHIB yakım oranı %3000’in üzerinde fırladı. Shiba Inu kripto parasının konsolidasyonda olmasına rağmen piyasa katılımcıları arasında iyimserliğe yol açtı.

Ünlü köpek temalı meme kripto para birimi Shiba Inu, Salı günü SHIB yakım oranında önemli bir artışla bir kez daha iyimserlik topladı. Topluluğun izleyicisi tarafından kolaylaştırılan yakma verileri, son 24 saat içinde toplam arzdan milyonlarca coin çıkarıldığı için %3300’lük bir artış ortaya çıkardı. Yanma oranındaki bu devasa artış, Shiba Inu coin’in 0,001 dolara ulaşma potansiyeli konusunda iyimserliğe yol açtı.

SHIB Yakım, %3000’in Üzerinde İyimserliğini Artırıyor

Shibburn’un 17 Eylül tarihli X’de açıkladığı verilere göre, SHIB yanma oranı son 24 saatte %3348 arttı. Bu dalgalanma, yok edilen 7,8 milyon madeni paranın arka planına karşı geliyor. Bu arada, haftalık veriler son yedi günde 39,37 milyon SHIB’nin yandığını gösterdi. Toplamda, son yanma verileri, toplam arzdan milyonlarca madeni para öldürüldüğü için arz ve talep yasasına uygun olarak iyimserliğe yol açtı.

Shiba Inu kripto parasının toplam arzı 589,27 trilyon coin olarak değerlendirildi. Ayrıca, meme tokeninin topluluğunun önde gelen bir üyesi olan Lucie, daha önce SHIB burn’un önemli yönlerini ön plana çıkardı. 

Aynı zamanda, son SHIB ekosistemi gelişmeleri, yatırımcıların mem temalı tokenin ilerideki fiyat hareketi konusundaki iyimserliğini daha da pekiştirdi. Puppynet’in önemli yükseltmeler almaya hazır olduğunu, Shibarium’un hayati bir yönü olan Bor’un da kısa bir süre önce yükseltileceğini bildirdi. Toplamda, sağlam büyümeyi gösteren son gelişmeler, fiyatının konsolidasyonda olmasına rağmen piyasa gelgitlerini token’a doğru kaydırdı.

Bugün Shiba Inu Coin Piyasa Performansı

Raporlama sırasında, SHIB fiyatı geçen gün değerde %0,4’lük marjinal bir düşüş gösterdi ve 0,00001329$’a düştü. 24 saatlik en düşük ve zirvesi sırasıyla 0,00001302 $ ve 0,00001345 $ olarak kaydedildi. Haftalık ve aylık grafikler, SHIB için sırasıyla %1,5 ve %0,54 düşüşle bir yan ticaret döneminin altını çiziyor. Mevcut istatistikler, Shiba Inu madeni parasının yükseliş veya düşüş eğilimi gösteren bir devralma beklediğini gösteriyor.

Ayrıca, Coinglass verileri, son 24 saat içinde kripto paranın vadeli OI’sinde yaklaşık %1’lik bir sıçrama sergiledi ve 24,30 milyon dolar kaldı. Genel olarak, son fiyat hareketleri ve piyasa verileri, varlığın kısa vadeli beklentileri hakkında belirsiz piyasa duyarlılıklarını artırdı. Ayrıca, daha geniş kripto piyasası şu anda FOMC’nin önünde token fiyatlarını etkileyen türbülansla karşı karşıya.

Bununla birlikte, yakın zamanda yapılan bir SHIB fiyat analizi, piyasa uzmanlarının SHIB’nin 0,001 dolara ulaşacağına inandığını gösterdi. Analize göre, token şu anda piyasada ısındığı için bu hareket uzun zaman alabilir. Bununla birlikte, topluluk gelişmeleri ve sürekli SHIB yanması, uzun vadeli beklentileri konusunda iyimserlik doğurdu.

YORUMLAR

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.