a
coinnet

Piyasa Çökerken Bir Kripto Traderı Parasını Sadece 3 Günde Katladı

coinnet
coinnet

Moo Deng’i yenen HIPPO memecoin, bir kripto traderı için farklı bir deneyim oldu. Yatırımcı, üç gün içinde 2 milyon dolar kazandı.

Piyasa konsolidasyonunun ortasında, bir kripto traderı, sürprizlerle dolu olduğunu kanıtlayarak sürpriz kazançlar elde etti. İlginç bir şekilde, üç günde 2 milyon dolar kazandı. Burada sadece 368 dolar yatırım yaptı. Topluluğun geri kalanını şok etti, ancak HIPPO memecoin bunu mümkün kıldı.

Piyasanın hile ve taktiklerinin farkında olan tek kişi o değil. Başka bir kripto yatırımcısı yakın zamanda Moo Deng adlı benzer bir jetonla 12,45 Milyon kazandı. Bu Meme temalı kripto para birimlerine olan talebi abarttı. Sadece bu da değil, bu yıl birçok benzer meme tokeni karlılıkları nedeniyle talep görüyor.

Kripto Traderı Sadece 3 Günde 2 Milyon Dolar Kazandı

Kripto piyasası, karın kendisinin korunmasının büyük bir anlaşma olduğu ve milyonlar kazanmanın başka bir şey olduğu kripto yatırımcılarının önüne her gün zorlu koşullar koyuyor. Bununla birlikte, bu kripto traderı, zorluklara ve piyasa düşüşüne rağmen üç gün içinde 2 milyon dolar kazandı.

Bu kripto ticaret işleminde, yatırımcı 30 Eylül’de 368 dolara eşdeğer 198 SUI harcadı. Bu harcamanın sonrasında 253,5 milyon HIPPO’yu satın aldı. Ancak, bu varlıkları uzun süre sürdürmedi.

119.6M HIPPO’yu 175 bin SUI’ye satarak 2 Ekim’de 325 bin dolar kazandı. Hala 1,7 milyon dolara eşdeğer 133,9 milyon dolarlık HIPPO ile kaldı. Lookonchain’in bildirdiğine göre, toplam holdingi ve satışı 2 Milyon Dolar değerindedir.

HIPPO Memecoin Bugün Nasıl Performans Gösteriyor?

HIPPO, Tayland’daki Khao Kheow Açık Hayvanat Bahçesi’nde ikamet eden bir internet sansasyonu Baby Hippopotamus’a dayanan başka bir memecoin’dir.

Moo Deng memecoin’in popülerlik kazanmasıyla HIPPO sadece birkaç gün önce piyasaya girdi. Bununla birlikte, geliştiricisinin istifa etmesi nedeniyle, lansmanında büyük bir gecikme oldu, ancak sonunda her şey, tokenin yatırımcılar arasında anında popülerlik kazandığı mutlu bir sona ulaştı.

YORUMLAR

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.