a

2024 Kripto Para Sepeti: 1.000 Dolara Hangi Altcoinler Ulaşır?

coinnet
coinnet

Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından ilk spot Bitcoin (BTC) borsa yatırım fonunun (ETF) yakın zamanda onaylamıştı. Kripto para birimi piyasasındaki birçok varlık hala daha yavaş bir aşamadan geçiyor. 2024 kripto para sepeti için hala zaman olduğunu gösteriyor.

2024 Kripto Para Sepeti

Birkaç kripto projesi 2024’te yüksek fiyat hedeflerine ulaşmayı vaat ediyor. Bunu akılda tutarak, 2024 kripto para sepeti yapmak mümkün olabilir. Altcoin projelerinde son vakalarla birlikte daha seçici olmak önemli hale geldi.

Bin Dolar Potansiyele Sahip Altcoinler

Piyasada yaklaşık 1.000 dolara kadar bir artış yaşayabilecek veya en azından bu fiyat seviyesine diğer dijital varlıklardan daha yakın olabilecek üç varlık bulunuyor. İşte 2024 kripto para sepetinde yer alabilecek kriptolar;

Binance Coin (BNB)

Gerçekten de, kripto sektöründeki başka hiçbir varlığın 2024’te Binance Coin’den (BNB) daha fazla 1.000 dolara ulaşma şansı yok. Özellikle de ünlü kripto borsasının yerel tokeni, Binance’in ekosisteminde birden fazla iyileştirmeyi memnuniyetle karşılaması sayesinde son haftalarda kazanç biriktirmesiyle öne çıktı.

Quant (QNT)

QNT, son haftalarda BNB’den ters yönde hareket ediyor olabilir. Ancak CoinCodex’teki yapay zeka algoritmaları, ekibin farklı blok zinciri ağları arasında birlikte çalışabilirliği geliştirme çabaları sayesinde 800 dolarlık alanda başarılı bir yılın zirveye ulaşacağını tahmin ediyor.

Bittensor (TAO)

Nispeten yeni bir kripto varlığı olan Bittensor (TAO) hala yüksek AI Hype’ından yararlanmak istiyor. Yapay zeka için güvenli ve şeffaf bir pazar yaratmanın yanı sıra, işbirliği içinde eğitim ve geliştiricileri için ödüller kazanmak için makine öğrenimi modelleri için blok zinciri tabanlı bir test alanı sağlamayı vaat ediyor.

YORUMLAR

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.