a

2024 Yılında Bu Kripto Para Birimleri 100 Dolara Ulaşabilir

coinnet
coinnet

Genel kripto para piyasası şu anda kısa vadeli bir düşüş yaşarken, çoğu varlığın önümüzdeki aylarda toparlanacağına dair iyimserlik var. Özellikle, yaklaşan Bitcoin (BTC) Halving ve Federal Rezerv tarafından potansiyel faiz indirimleri gibi olaylar piyasayı etkileyecek. Tüm gelişmelerle beraber yükseliş temelleri, olumlu görünüme katkıda bulunabilir.

2024 Yılında Potansiyel Beklenen İki Kripto Para Birimi

Potansiyel bir ralli beklentisiyle, birkaç proje, özellikle 100 dolar civarında kilit destek seviyelerine ulaşmada umut vaat ediyor. Bu bağlamda 100$’a doğru bir artış yaşaması muhtemel üç kripto para birimi bulunuyor.

SOL/USDT
SOL/USDT

Kripto Para Solana (SOL)

2024 yılına ilişkin ilk beklenti Solana kripto para biriminde oldu. Aslında yıla hızlı giriş yaparak 100 doları çoktan aştı. Fakat üzerinde yeteri kadar kalıcı olamadı. 100 doların altına düşen altcoin yeniden bir sıçrama yapması muhtemel.

 Yüksek performanslı blok zinciri teknolojisiyle tanınan Solana (SOL), çöken FTX borsasıyla olan ilişkisi nedeniyle önemli bir düşüş tehdidiyle karşı karşıya kalmıştı. Fakat sonradan toparlanmayı bildi.

Gerçekten de, kripto para birimi Ekim 2023’ün sonlarından itibaren önemli ölçüde toparlandı ve Aralık ayı sonlarında 121 dolara yükseldi. Yükselmeyi, 2024’e taşısa da stres altında kalan piyasada çok etkilendi. Sadece Aralık ayında, token %105’lik etkileyici bir büyüme kaydetti.

Yenilenen talep ve geçmiş ağ kesintilerini ele almak için devam eden yükseltmeler, SOL’u daha yüksek bir yere doğru daha da ilerletebilir. Bu yüzden hala 100 doları aşacak bir potansiyele sahip.

AVAX/USDT

Avalanche (AVAX)

Ölçeklenebilirliği ve birlikte çalışabilirliği ile tanınan Avalanche (AVAX), Ethereum’un (ETH) sıkışıklığından kurtulmak isteyen DeFi projelerini çekmeye devam ediyor.

Stratejik ortaklıklar ve işbirlikleri de dahil olmak üzere AVAX’ı çevreleyen son gelişmeler, itibarını önemli ölçüde artırdı. Platform, Cloudbase adlı blok zinciri tabanlı bir metaverse dağıtım platformu oluşturmak için Alibaba Cloud ile ortaklık kurdu. Ek olarak, Amazon Web Services (AWS) ile başka bir high-profile işbirliği kurdu.

Gerçekten de, önemli ölçüde toparlanma eğilimi göz önüne alındığında AVAX, 2021’de elde edilen 134 dolarlık rekoru geri kazanma yolunda ilerliyor. Kripto para, vakfın çabalarıyla beraber 100 dolara doğru itme ve rallisi üzerine inşa etme potansiyeline sahiptir.

ETC/USDT

Ethereum Classic (ETC)

Orijinal Proof-of-Work (PoW) mutabakat mekanizmasını koruyan Ethereum’un Hard Ford ile oluşturulan kripto para birimidir. Ethereum Classic (ETC), kripto ortamında benzersiz bir konuma sahiptir. 

Ethereum Proof-of-Stake’e (PoS) geçerken, ETC madenciler ve PoW meraklıları için bir sığınak haline geldi. Ethereum’un karşılaştığı son ölçeklendirme zorlukları, kullanıcıları potansiyel olarak ETC’ye yönlendirebilir ve fiyatına potansiyel bir destek sağlayabilir.

ETC’nin toparlanma yeteneği, mevcut Ethereum projeleriyle uyumluluğuna yakından bağlıdır. Bu uyumluluk, Ethereum Classic’i Ethereum’un ekosistemine maruz kalmak isteyen ancak farklı bir risk profiline sahip olanlar için alternatif bir yatırım olarak konumlandırıyor.

Sonuç olarak, bir spot ETH ETF’nin onaylanması muhtemelen ETC üzerinde bir etkiye sahip olacaktır. Bu senaryoda, bu nitelikteki olumlu haberler, ETC’yi 2021’de kaydedilen tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 127 doları potansiyel olarak geri kazanmaya yönlendirebilir.

YORUMLAR

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.