a
coinnet
coinnet

Merkezsiz Finans(DeFi) dünyasının en en yeni kredi araçlarına sahip Lendefi, güncel protokol geliştirmeleri ile karşınızda. 12 Temmuz 2021’de Binance Smart Chain üzerinde gelişmesi planlanan mainnet(ana ağ), hız kesmeden ve belirlenen yol haritasına uygun olarak devam etmektedir. Geçmiş güncellemeleri buraya tıklayarak inceleyebilirsiniz. Lendefi ‘nin 2 Haziran 2021 gelişmeleri ise şu şekilde:

Lendefi 2 Haziran 2021

26 Mayıs 2021 tarihli son güncellemede aktardığımız üzere Lendefi, 31 Mayıs 2021’de Kullanıcı Arayüzünü(UI) tamamlayarak yayınlamayı planlıyordu. Ancak, Blockchain Labs Asia, UI tasarımlarını zamanında teslim edemedi. Lendefi bu gecikmeden mutsuzluk duysa da, maalesef teslimat süreci projenin kontrolü dışında gelişiyor.

Bir diğer yandan gecikme, protokolün özelliklerinin yükseltilmesiyle kısmen göz ardı edilebilir. Bu yeni özellikler, önceki Topluluk Güncellememizde tanımlanan Solidity sözleşmelerine özgüdür. Yeni güncellemeler protokolün kullanıcı deneyimini oldukça geliştirecektir.

Geçikme sonrası Blockchain Labs Asia, UI tasarım görüntülerini 7 Mayıs 2021’e kadar Lendefi topluluğuna teslim etmeyi taahhüt etti. UI tasarımının teslim edilmesindeki gecikme, diğer devam eden gelişmeleri olumsuz yönde etkilemeyecek.

Geçen Hafta Başarılıyla Sonuçlanan Gelimeler

Kullanıcı arayüzü tasarımı

Solidity sözleşmelerinde yeni özelliklerin uygulanması, ek tasarım öğelerinin dahil edilmesini beraberinde getirmiştir. Ayrıca, UI tasarımı, basit bir token takasından tam özellikli marj ticareti işlevlerini içermeye dönüşecek şekilde yükseltildi.

Protokol

Açık kaynaklı Solidity sözleşmeleri ayrıntılı bir incelemeden geçti. Kapalı bir geliştirme ortamında dağıtılan sözleşmelerle ek test birimleri eklendi.

Kullanıcı arayüzü

Protokolü desteklemek için bir React arayüzü geliştirilmektedir. Kullanıcı arayüzü tasarımı beklemede olduğundan, şu anda herhangi bir marka bilinci oluşturma veya stil unsuru içermemektedir.

Lendefi 2 Haziran 2021

Protokolün hedeflediği yol haritasının kilometre taşları teslimat için yolda. Blockchain Labs Asia’nın kullanıcı arayüzü tasarımını tamamlaması için ek bir hafta gerekiyor. Bu gecikmenin nedeni güncellenmiş kullanıcı deneyimini sunmak için gereken gelişmiş özelliklerden kaynaklanmaktadır.

Ek olarak Lendefi kullanıcı deneyimini üst düzeye çıkarak arayüz güncellemesini 5 gün içerisinde topluluğa sunmaktan heyecan duyuyor. Sabırsızlıkla beklenen sayılı zamanın gelişmelerinden haberdar olmak için takipte kalabilirsiniz.

Lendefi (LDFI) Sosyal Medya Hesapları:

Bizlerde Gelişmeleri Türkçe Aktarıyor Olacağız

Sosyal medya hesaplarımız ve iletişim kanallarımız: Twitter, Telegram, Coin-Net

YORUMLAR

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.