a

2021 Yılına Damga Vuran 3 Kripto Para Birimi!

coinnet
coinnet

Kripto para piyasası boğa koşusunda yükselişine devam ederken Bitcoin’in geri çekilmesiyle bir duraksama dönemine giriş yaptı. 46.000 dolara kadar düşen Bitcoin, altcoinleri de yanına aldı. Fakat yine de 2021 yılı içerisinde kazançlı bir dönem geçirildi ve bazı kripto para birimleri bu döneme damga vurdu. İşte en çok kazandıran ve konuşulan 3 kripto para birimi!

Binance Coin (BNB)

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance tarafından üretilen coin için 2021 yılı muazzam bir seviyede geçti. Kendisine Coin Market Cap sıralamasında sağlam bir üçüncülük edindi. 2021 yılına yalnızca 37 dolarlık fiyatla girdi. Bugüne kadar da en yüksek 690 dolarlık zirve noktasını görmeyi başardı.

  • Yılın başında 1000 dolarlık yatırım yapan bir kişi, fiyat zirve noktasına ulaştığında 18.648 doların sahibi oluyor.
BNB Coin Satın Al - Cointral.com | Bitcoin ve Altcoin Alım Satım Platformu

Chiliz (CHZ)

Chiliz, kripto para birimi yükselişi başladığında yatırımcılarını bir miktar üzmüştü. Daha sonra ise eşi benzeri görülmemiş bir yükselişe imza attı. 2021 yılının başında 0.02 dolarlık fiyattan işlem görüyordu. Yıl içerisinde 0,8915 dolara kadar çıkış yaşadı.

  • Yılın başında 1000 dolarlık CHZ alan biri, fiyat zirve noktasına ulaştığında tam olarak 44.500 doların sahibi oluyor.
Chiliz (CHZ) Coin nedir? Chiliz (CHZ) yorum ve grafiği - Haberler

BitTorent (BTT)

BitTorent, 2021 yılına damga vuran kripto para birimi listesinin başında yer alıyor. Yıla 0.0002 dolarlık fiyatla giren kripto para, 0.014 dolara kadar yükseldi.

  • Yılın başında 1000 dolarlık BTT alan biri, fiyat zirve noktasına ulaştığında 70.000 doların sahibi oluyor.
BitTorrent Token (BTT) | Tokenizing Decentralized File Sharing

Takipte Kalın!

Son dakika haberlerini anında öğrenmek için bizi takip edebilirsiniz. Twitter hesabımıza ulaşmak için lütfen linke tıklayın.

YORUMLAR

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.