a
coinnet
coinnet

Cuma günkü görüşmeden ve geçen haftaki Town Hall Toplantısından önemli noktalar.

Haftalık Town Hall Toplantısının başka bir serisine hoş geldiniz! Çılgın bir haftayı geride bıraktık. Çoğunuzun muhtemelen fark ettiği gibi, geçtiğimiz birkaç gün Binance’in AMB/BUSD çifti duyurusu ve ardından gelen çılgın fiyat hareketi ile dikkat çekti. AMB, bu süre zarfında günlük hacimde 2000 BTC’nin üzerine çıktı. Bu yılın en yüksek hacmiydi. Bu aynı zamanda, zirvede neredeyse +%300’e ulaşan ve şu anda 100’ün üzerinde satışta tutan büyük bir fiyat artışıyla birlikte gerçekleşti. Town Hall sırasında bu konuya kesinlikle değinilmiş olsa da, tartışılan daha çok şey vardı. Bu, AirDAO’nun 15 Eylül’deki lansmanından önceki toplantıların sonuncusu olmakla birlikte, CEO Lang pazarlama, tokenomik ve daha fazlasıyla ilgili planladığımız şeyler hakkında bazı yeni bilgiler paylaştı.

  • AirDAO lansmanı için yaptığımız pazarlama çalışmalarının çoğu tamamlandı ve önümüzdeki bir veya iki hafta içinde halka açılacak. Biri daha önce birlikte çalıştığımız ve bizim için büyük değer ve içerik sağlayan üç büyük YouTube içerik oluşturucusuyla videoları güvenli hale getirdik. Ayrıca, biri yaklaşık yarım milyon aboneye sahip birden fazla büyük Telegram kanalıyla tanıtım yapmak ve Lang’in yaklaşık 400.000 üyeli bir kanalda bir AMA oturumuna katılması için anlaşmalar imzaladık. Ek olarak, daha da fazla tanıtım materyali oluşturmak ve paylaşmak için birkaç Twitter etkileyici hesabı, büyük bir kripto haber sitesi ve PR şirketimizle birlikte çalışıyoruz.
  • Girişte belirtildiği gibi, geçtiğimiz hafta AMB’nin yıllardır sahip olduğu en yüksek hacim ve en sert fiyat artışı oldu. Lang, Binance’den AMB/BUSD alım satım çiftinin duyurusunun sadece ekip için değil, aynı zamanda Binance hesap yöneticimiz için de bir sürpriz olduğunu paylaştı. Binance’in bize, özellikle ayı piyasasının ortasında ücretsiz olarak bir BUSD çifti vermesi, Binance’in projemize ve teslim etme yeteneğimize olan güvenini gösteriyor. Bu doğrultuda, Singapur merkezli büyük bir borsa olan MEXC Global’in Ambrosus’a sıfır maliyetle bir AMB/USDT işlem çifti listelediklerini duyurduğunu öğrendiğimizde de şaşırdık. MEXC’nin yerel ağımızı entegre etmesi gerektiği için bu liste biraz gecikti. Ancak ekibimiz bunu tamamlamak için onlarla birlikte çalışıyor. Ayrıca, sorunsuz ve güvenilir bir ticaret deneyimi sağlamak için AMB/USDT’ye likidite sağlamada onlara yardımcı olacağız.
  • Lang ayrıca tokenomiklerimiz, özellikle de token arzı ve bağış toplamanın bu ilk ayında kaydettiği ilerleme hakkında bazı yeni güncellemeleri paylaşabildi. AMB fiyat artışı ve finansal analistimiz Rory’nin bütçelemesi nedeniyle, operasyonel fonlara yönelik token emisyonlarını en az Kasım ayına kadar ve muhtemelen süresiz olarak durduruyoruz (stake/block ödülleri devam edecek). Daha önce de belirtildiği gibi 1 milyon doların üzerinde bir yumuşak taahhüt görmüş olan bağış toplama turumuzun kapanmasından sonra da maksimum arz/hardcap uygulanacaktır. Bu turda yatırımcılara satılan tüm tokenler, çok yıllı hak kazanma sistemine tabi olacaktır ve bu süre içerisinde hiçbir tokenin dağıtılmayacağı bir dönem olacaktır. Amaç, AirDAO’nun piyasa koşullarından bağımsız olarak uzun vadede sürdürülebilir olmasını sağlayabilmemiz için minimum 30 aylık işletme sermayesi (pist) sağlamaktır. Diğer tüm fonlar, topluluğumuz için yeni kullanım durumları, ürünler ve değer yaratmaya gidecek. Ayrıca hem protokol hem de özellik düzeyinde AMB için deflasyonist mekanizmaları keşfedeceğiz.

Town Hall’den diğer bazı notlar:

  • Ambrosus Ağ Gezgini’ndeki verilerin nasıl okunacağı ve yorumlanacağı hakkında bazı yararlı bilgiler veren Ambrosus CTO’su Igor Stadnyk’in bugün yaptığı görüşmeye katıldık. Gezgin, verilerini gerçek zamanlı olarak doğrudan blockchainden aldığı için inanılmaz derecede kullanışlı bir araçtır. Igor ayrıca, belirli bir tokenin fiyat hareketini belirleyen çok sayıda faktörün olduğunu açıklayan harika bir iş çıkardı. AMB için bu BUSD çiftini almanın arkasında tam olarak ne kadar zaman ve çaba olduğunu açıklayabildi. Lang’in Ambrosus’ta CEO olarak geçirdiği altı ayda yaptığı köklü değişiklikler ve iyileştirmeler etkisini gösteriyor.
  • Gelecek hafta Lang, Binance’in Blockchain Haftası etkinliğine katılmak için Paris’te olacak. Bu nedenle herhangi bir topluluk üyesi de ziyarete gelirse veya bölgedeyse, uğrayıp merhaba demekten çekinmeyin! Eylül ayının sonuna doğru Lang, Binance ekibi ve muhtemelen MEXC ile de görüşeceği Token49 için Singapur’a seyahat edecek.

AirDAO’nun ve ilk ürün dalgamızın halka açılmasına 72 saatten az bir süre kaldı. Geçtiğimiz birkaç haftanın olayları hakkında ve bu dönüm noktasını hepinizle paylaşmak için aynı derecede heyecanlıyız. Daha önce de belirttiğimiz gibi bu lansman, topluluk ve bir bütün olarak ekosistemimiz için tonlarca harika fırsatın kapısıdır. Oluşturmaya devam etmek ve sözlerimizi yerine getirmek için her zamanki gibi çok çalışacağız. Önümüzdeki hafta bu saatlerde AirDAO resmi olarak yayında olacak. Bir dahaki sefere kadar Ambros’a iyi bakın ve Launch’ın tadını çıkarın!

Telegram kanalımızı takip ederek haberlerimizden anında haberdar olabilirsiniz. Twitter hesabımız için de buraya tıklayabilirsiniz. Günün başka bir önemli haberini okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

YORUMLAR

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.