a
coinnet
coinnet

2023’te Bitcoin’in fiyatı için birden fazla tahmin yapıldı. Birçok analist BTC’de yükselişini sürdürürken, diğerleri pratikte düşüş eğilimini sürdürüyor. Bitcoin için de birçok fiyat tahmini yapıldı. O tahminlerin en önemli 3’ü bu şekilde:

1. BTC 11.000 Dolara Düşecek

Richard Heart Hex PulseChain Kurucusu

Hex kurucusu ve Richard Heart, BTC’nin 2023’te 11.000 dolara düşeceğini tahmin ettiğini açıkladı. Heart’a göre, BTC’nin 11.000 doların altına düşmesi bir nasıl değil, ne zaman meselesi.

“NAV’a Greyscala indirimi devam ettiği sürece Bitcoin 11.000 $’a düşmeye devam edecek. Bitcoin’in yaptığı normal %85’lik fiyat düşüşü. Mt GOX tokenlarının piyasaya sürülmesi daha fazla potansiyel satış baskısı ” dedi.

Şaşırtıcı bir şekilde, Heart önceki tahminlerinin çoğunda haklıydı ve bir takım kripto yatırımcısı onu zaman yolcusu olarak adlandırdı.

2. BTC 50.000 Dolara

Sussex Üniversitesi’nde finans profesörü olan Carol Alexander, CNBC’ye Bitcoin’in 2023’te 50.000 dolara ulaşacağını tahmin etti. Carol’ın geçen yıl yaptığı tahminlere göre, BTC 1. ve 2. çeyrekte geri adım atacak ve 3. ve 4. çeyrekte yükselişe geçecek.

Profesör, büyük balinaların ve kurumların BTC’yi 2. çeyrekte düşük noktasında toplayabileceğini ve önümüzdeki aylarda 50.000 dolara gönderebileceğini tahmin ediyor.

“Bir veya iki ay boyunca aralıklı dönemlerle serpiştirilmiş istikrarlı trend fiyatları göreceğiz. Ve muhtemelen birkaç kısa süreli kaza” diye tahminde bulundu.

3. Bitcoin 2023’te 5.000 Dolara

Standart Chartered Bitcoin BTC

Standard Chartered, geçen yıl Bitcoin’in 2023’te 5.000 dolara düşeceğini tahmin eden kavurucu bir dünya raporu yayınladı. Rapor, önde gelen hisse senetlerinin bu yıl düşebileceğine ve bunun da sonunda BTC’yi uçuruma sürükleyebileceğine işaret ediyor.

Standard Chartered’ın araştırma başkanı Eric Robertsen, “Gittikçe daha fazla kripto şirketi ve borsa yetersiz likidite ile karşı karşıya kalıyor. Daha fazla iflasa ve dijital varlıklara yatırımcı güveninde bir çöküşe yol açıyor” dedi.

Telegram kanalımızı takip ederek haberlerimizden anında haberdar olabilirsiniz. Twitter hesabımız için de buraya tıklayabilirsiniz. Günün başka bir önemli haberini okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

Sorumluluk Reddi: Coin-net.com’da ifade edilen görüşler herhangi bir yatırım tavsiyesi değildir. Yatırımcılar, Bitcoin, kripto para birimi veya dijital varlıklara herhangi bir yüksek riskli yatırım yapmadan önce gerekli özeni göstermelidir. Transferlerinizin ve alım satımlarınızın kendi sorumluluğunuzda olduğunu ve uğrayabileceğiniz zararların sizin sorumluluğunuzda olduğunu lütfen unutmayın. Coin-net, herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını tavsiye etmez, Coin-net bir yatırım danışmanı değildir.

YORUMLAR

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.